• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Hager Elektro Bundel, HEB jij hem al?

Met de nieuwe Hager Elektro Bundel, de HEB, heb je als vakman altijd de meest essentiële kennis bij de hand. Praktische informatie bij het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties binnen de woningbouw en kleine utiliteit.

Praktische informatie

“Ons doel met deze bundel is het bieden van de meest praktische richtlijnen die je je maar kunt wensen”, aldus Barry van der Zande, Market manager Residential bij Hager. “De informatie die we hierin verwerken zal in circa 80% van alle voorkomende situaties een uitkomst bieden bij het ontwerpen en installeren van kleinere installaties, tot 125 A. Onze HEB neemt de ontwerper bij de hand en helpt ook ervaren monteurs om snel de basisregels te controleren.”

Aardlekschakelaar of niet?

In deze bundel wordt er veel aandacht besteed aan moderne technieken, zoals de wijze waarop je zonnepanelen en warmtepompen beveiligt, maar ook de werking van een aardlekschakelaar. Moet de PV-omvormer nu wel of niet achter een aardlekschakelaar? Mag ik meerdere aders onder één kooiklem toepassen? En hoe zit het ook alweer met een warmteberekening als je een verdeler samenstelt? Het zijn al deze praktische onderdelen die in de HEB aan de orde komen.

HEB jij hem al besteld?

Vraag de Hager Elektro Bundel nu aan.

 

HEB aanvragen

Lees meer over:

Gerelateerd

Makkelijk uw groepenkast samenstellen met de Vision bestelhulp

Op zoek naar de juiste componenten voor het samenstellen van een groepenkast? Dan is een bestelhulp wel zo handig. Met de Vision Bestelhulp van Hager kiest u eenvoudig de juiste voorgeassembleerde Vision-verdeler, en bestelt u alles ook meteen via Technische Unie!

Vernieuwde Vision groepenverdeler voor meer gemak en snelheid

Hager Vision

Per 4 september 2017 is de volledig vernieuwde Vision groepenverdeler van Hager verkrijgbaar. De nieuwe groepenkast is verbeterd en maakt het werk van de installateur een stuk gemakkelijker.

KNX voor Smart Building

KNX huis

KNX is een open, wereldwijde standaard voor woning- en gebouwautomatisering en zit ingebouwd in alle componenten en systemen van fabrikanten (wereldwijd zo’n 370 bedrijven) die bij KNX zijn aangesloten. Het voordeel daarvan is dat het systeem uitbreidbaar blijft en mocht een merk onverhoopt verdwijnen, dan zijn er altijd alternatieven beschikbaar.

Easy: Nieuwe KNX-ontwikkelingen bij Hager

Hager KNX Easy

Hager introduceert een nieuwe generatie KNX-producten, waarmee sneller, eenvoudiger en kostenefficiënter passende oplossingen kunnen worden gerealiseerd. Daarbij introduceert het bedrijf een nieuwe programmeertool, de Easy configuratieset, om Hager-KNX-installaties intuïtiever dan ooit mee te configureren.

Berker by Hager noodoproepset

Berker by Hager noodoproepset

In tal van openbare gebouwen is de aanwezigheid van een mindervalidentoilet een must. Hierbij hoort uiteraard een noodoproepsysteem voor wanneer een hulpbehoevende situatie ontstaat. Hager heeft speciaal voor deze ruimtes een passende oplossing binnen het Berker by Hager schakelaarprogramma.

“Kijk verder dan het product en bied passende oplossingen"

“Kijk verder dan het product en bied passende oplossingen

Hager is wereldwijd actief en marktleider op het gebied van elektrische installaties, maar nog altijd een familiebedrijf. Haar technologische oplossingen verbeteren de veiligheid en het wooncomfort. Daarbij vindt Hager het belangrijk om niet zomaar oplossingen aan te bieden, maar de juiste oplossing, afgestemd op de klant.