• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Hager Elektro Bundel, HEB jij hem al?

Met de nieuwe Hager Elektro Bundel, de HEB, heb je als vakman altijd de meest essentiële kennis bij de hand. Praktische informatie bij het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties binnen de woningbouw en kleine utiliteit.

Praktische informatie

“Ons doel met deze bundel is het bieden van de meest praktische richtlijnen die je je maar kunt wensen”, aldus Barry van der Zande, Market manager Residential bij Hager. “De informatie die we hierin verwerken zal in circa 80% van alle voorkomende situaties een uitkomst bieden bij het ontwerpen en installeren van kleinere installaties, tot 125 A. Onze HEB neemt de ontwerper bij de hand en helpt ook ervaren monteurs om snel de basisregels te controleren.”

Aardlekschakelaar of niet?

In deze bundel wordt er veel aandacht besteed aan moderne technieken, zoals de wijze waarop je zonnepanelen en warmtepompen beveiligt, maar ook de werking van een aardlekschakelaar. Moet de PV-omvormer nu wel of niet achter een aardlekschakelaar? Mag ik meerdere aders onder één kooiklem toepassen? En hoe zit het ook alweer met een warmteberekening als je een verdeler samenstelt? Het zijn al deze praktische onderdelen die in de HEB aan de orde komen.

HEB jij hem al besteld?

Vraag de Hager Elektro Bundel nu aan.

 

HEB aanvragen

Lees meer over:

Gerelateerd

Energiemeting eenvoudig inbouwen in bestaande verdelers

Deelbare (split-core) stroomtransformatoren klik je eenvoudig om bestaande kabeladers waardoor het plaatsen van een nauwkeurige energiemeting een stuk eenvoudiger is.

Volledige controle met slimme tijdschakelklokken

De nieuwe tijdschakelklokken van Hager zijn echte alleskunners. Met slechts 4 modellen heeft u een wereld aan mogelijkheden.

Een gestroomlijnde wandgoot die past bij elk project

Een wirwar van kabels op kantoor, daar zit niemand op te wachten. In een moderne werkomgeving horen flexibel verplaatsbare aansluitingen voor energie en data. De strak vormgegeven wandgoot BR65 van Hager past bij de eisen van een moderne kantooromgeving.

Makkelijk uw groepenkast samenstellen met de Vision bestelhulp

Op zoek naar de juiste componenten voor het samenstellen van een groepenkast? Dan is een bestelhulp wel zo handig. Met de Vision Bestelhulp van Hager kiest u eenvoudig de juiste voorgeassembleerde Vision-verdeler, en bestelt u alles ook meteen via Technische Unie!

Vernieuwde Vision groepenverdeler voor meer gemak en snelheid

Hager Vision

Per 4 september 2017 is de volledig vernieuwde Vision groepenverdeler van Hager verkrijgbaar. De nieuwe groepenkast is verbeterd en maakt het werk van de installateur een stuk gemakkelijker.