• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Feestelijke eerste paal nieuwbouw verkoopkantoor Den Haag

Onlangs is bouwbedrijf Aan de Stegge Twello gestart met realisatiewerkzaamheden voor een nieuw verkoopkantoor van Technische Unie op het Forepark in Den Haag. Vandaag is onder aanwezigheid van diverse betrokkenen op feestelijke wijze de eerste paal geboord.

Nieuw huisvestingsconcept

In samenwerking met architect Buro Duck ontwikkelde Technische Unie een nieuw huisvestingsconcept voor haar verkoopkantoor. De vestiging in Den Haag is de eerste die volgens dit concept wordt gerealiseerd. Het nieuwe pand biedt op de begane grond ruimte aan een 1.230 vierkante meter groot servicecentrum (winkel), een afhaalbalie en een magazijn. Op de eveneens 1.230 vierkante meter grote verdieping zijn kantoren en overige ruimten gevestigd; hier zijn commercieel specialisten en de afdeling Customer Service werkzaam.

Eerste paal verkoopkantoor Technische Unie Den Haag

Duurzame installaties

Het Technische Unie-verkoopkantoor wordt voorzien van duurzame installaties. Naast toepassing van een warmtepomp worden op het dak PV-panelen geplaatst. Om klanten en andere geïnteresseerden over duurzame mogelijkheden te vertellen, wordt het dak toegankelijk gemaakt en ingericht voor presentaties.
De oplevering van het nieuwe verkoopkantoor in Den Haag staat gepland voor maart 2020.