• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Exposant Industrie Event uitgelicht: mGuard van Phoenix Contact

Phoenix Contact Industrie Event

Phoenix Contact presenteert tijdens Industrie Event hun oplossingen om uw industriële netwerk te beveiligen. In hun presentatie over Cybersecurity in de industrie wordt ingegaan op de IEC 62443 norm en hoe deze u kan helpen bij het opzetten van een goed Cybersecurity beleid binnen uw organisatie.

Cybersecurity in de industrie

Een deel van de oplossingen die genoemd worden in de IEC 62443 norm worden ingevuld door het Phoenix Contact mGuard platform. Het mGuard platform is een schaalbaar security platform met uitgebreide mogelijkheden. Zo is er een user firewall waarmee onder speciale condities geautoriseerde personen toegang kunnen krijgen tot een systeem of machine. Daarnaast bied dit platform de mogelijkheid om op uiterst veilige wijze toegang te krijgen tot installaties op afstand.

Bezoek Phoenix Contact tijdens het Industrie Event

Op 15 november 2017 vindt het Industrie Event plaats in Zwolle. Tijdens deze inspirerende dag volgt u drie interessante lezingen. Onze belangrijkste leveranciers zijn ook aanwezig en gedurende het programma krijgt u korte pitches waarin zij hun oplossingen voor de toekomst tonen.

Meer informatie:

Programma en aanmelden Industrie Event