• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Exposant Industrie Event uitgelicht: mGuard van Phoenix Contact

Phoenix Contact Industrie Event

Phoenix Contact presenteert tijdens Industrie Event hun oplossingen om uw industriële netwerk te beveiligen. In hun presentatie over Cybersecurity in de industrie wordt ingegaan op de IEC 62443 norm en hoe deze u kan helpen bij het opzetten van een goed Cybersecurity beleid binnen uw organisatie.

Cybersecurity in de industrie

Een deel van de oplossingen die genoemd worden in de IEC 62443 norm worden ingevuld door het Phoenix Contact mGuard platform. Het mGuard platform is een schaalbaar security platform met uitgebreide mogelijkheden. Zo is er een user firewall waarmee onder speciale condities geautoriseerde personen toegang kunnen krijgen tot een systeem of machine. Daarnaast bied dit platform de mogelijkheid om op uiterst veilige wijze toegang te krijgen tot installaties op afstand.

Bezoek Phoenix Contact tijdens het Industrie Event

Op 15 november 2017 vindt het Industrie Event plaats in Zwolle. Tijdens deze inspirerende dag volgt u drie interessante lezingen. Onze belangrijkste leveranciers zijn ook aanwezig en gedurende het programma krijgt u korte pitches waarin zij hun oplossingen voor de toekomst tonen.

Meer informatie:

Programma en aanmelden Industrie Event

Lees meer over:

Gerelateerd

Exposant Industrie Event uitgelicht: SMC

SMC Industrie Event

SMC toont tijdens het Industrie Event hun oplossingen voor Industrie 4.0. Met hun proefopstelling tonen zij hoe I/O-links data doorgeven aan een tablet. Zo krijgt u bijvoorbeeld inzicht in hoe de componenten functioneren en of deze aan vervanging toe zijn. Bekijk de video voor een voorproefje.

Exposant Industrie Event uitgelicht: iSOLUTIONS van Grundfos

Grundfox Industrie Event

Digitalisatie is een onomkeerbare trend die ons dagelijks leven bewust of onbewust beïnvloed. We gebruiken allemaal een smartphone, kijken de laatste film via Netflix op een iPad en niet meer via Nederland 1 op TV. We rijden zelfs in auto’s die verbonden zijn met internet. Op het TU Industry event 2017 zal Grundfos laten zien hoe het omgaat met deze ontwikkelingen op het gebied van digitalisatie.

Exposant Industrie Event uitgelicht: Ubel

ubel industrie event

Ubel toont tijdens het Industrie Event de mogelijkheden van op het gebied van geautomatiseerde kleppen. Aansturing, terugkoppeling, ATEX veiligheid, signalering en regeling spelen hierbij een belangrijke rol.

Video: Succesvolle eerste editie Industrie Event. Bekijk de dagsamenvatting!

Tijdens het Industrie Event worden professionals uit de Industrie bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, trends en regelgeving binnen het vakgebied. U kunt zich nog aanmelden voor de edities op 1 en 15 november. Nieuwsgierig? Bekijk het videoverslag en meld u direct aan!

Industrie Event: Philips LED-verlichting

Industrie Event Philips

Philips is al jaren een toonaangevend in industrie verlichting. Tijdens het Industrie Event demonstreren zij hun nieuwste producten en geven uitleg over hun startpagina voor installateurs: In één keer goed.

Laatste kans aanmelden voor Industrie Event op 10 oktober

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar de komende editie van Industrie Event 2017. Vooraanstaande techbedrijven demonstreren hun nieuwste innovaties voor de industrie. Tijdens drie lezingen leert u hoe u zich goed voorbereidt op de uitdagingen die de transitie naar Industry 4.0 met zich meebrengt. Deelname is gratis.

Industrie event: Draka, de juiste kabel voor iedere industriële omgeving

Draka Industrie Event

Data wordt een van de belangrijkste assets in de toekomstige onderneming. Betrouwbare verbindingen zijn daarom essentieel voor een betrouwbaar proces. Draka levert voor iedere industriële omgeving de juiste kabel. Tijdens het Industrie Event 2017 toont Draka hun kabeloplossingen aan de hand van 3D animaties en samples.

Industrie Event: Omron, innovatie door automatisering

Omron Industrie Event 2017

Concepten die zijn ontwikkeld in het kader van Industrie 4.0 worden nu in praktijk gebracht. Dit stimuleert nieuwe productiemethoden en intelligente procesautomatisering, waardoor een hogere machinebezetting en hogere productierendementen mogelijk worden. Omron stimuleert de transformatie naar een transparante, slimme en interactieve fabriek en toeleveringsketen op basis van drie pijlers: Geïntegreerd, Intelligent en Interactief.

Industrie Event: Ontdek ÖLFLEX® CONNECT in 'augmented reality'

Lapp Olflex Connect hololens

Tijdens het Industrie Event presenteren de deelnemende leveranciers hun Digital Enterprise oplossing. Lapp presenteert de ÖLFLEX® CONNECT systeemoplossingen met focus op de voedingsmiddelen- en drankindustrie. Door middel van de Microsoft Hololens maakt u in augmented reality kennis met de producten.

Industrie Event: Eaton presenteert PLC die klaar is voor Industry 4.0

Eaton Industrie Event

Tijdens het Industrie Event presenteren de deelnemende leveranciers hun Digital Enterprise oplossing. Eaton licht alvast een tipje van de sluier op over wat zij gaan presenteren. Komende weken volgen andere leveranciers.