• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Eaton xChargeIn: de nieuwe oplaadinfrastructuur voor elektrische auto's

Het xChargeIn-systeem van Eaton kan naar behoefte worden geconfigureerd en (op)geschaald en voldoet zo aan alle eisen voor privé- en commercieel gebruik.

Eaton xChargeIn

Het xChargeIn systeem van Eaton is verkrijgbaar in vier verschillende series: de A, X, M en S-serie. Deze kunnen eenvoudig worden toegepast: van eenvoudige wandmontage bij woningen tot aan oplaadpunten bij commerciële bedrijven of in openbare parkeergarages. Daarnaast biedt Eaton accessoires aan om deze laadtechnologie nog efficiënter en kosten-efficiënter te maken, door middel van intelligent energiebeheer.

De series van xChargeIn systeem:

  • A-serie: het instapmodel. Voor éénfase aansluiting (max. 7,4 kW) bij woningen.
  • X-serie: Voor 1/3 fase aansluiting (max 7,4/22 kW) met de mogelijkheid de oplaadunit te bedienen met RFID of sleutel identificatie. Koppeling met externe systemen zoals xComfort is mogelijk
  • De M- en S-serie bieden alle functionaliteiten van de X-serie. Tevens is door combinatie van laadunits uit M- en S serie een groter systeem te realiseren voor in bijvoorbeeld openbare parkeergarages.

Uitbreiding met xComfort mogelijk

Met xComfort kunnen laadunits ook deel gaan uitmaken van een intelligent energiebeheer-systeem in een woning. Lees meer over Smart Home.

Bestel Eaton voor eMobility direct in webshop

 

Lees meer over:

Gerelateerd

Assortimentsuitbreiding van Eatons Systeem 55 FLEX

Eaton past zijn assortiment groepenkasten continue aan op de vraag uit de markt. Nieuw zijn groepenkasten met 9-12 eindgroepen én het stekerbare opzetstuk waarmee een stekerbare groepenkast samengesteld kan worden.

RMQ bedienings- en signaleringsassortiment van Eaton

Eaton’s RMQ Compact & Flat Design series bieden bedienings- en signaleringselementen die met hoge IP65 & IP69 beschermingsgraden en een vlak design, gemakkelijk te reinigen zijn en daarmee zeer geschikt zijn voor de food-industrie.

Maak ramen en deuren slim met het xComfort deur-/venstercontact van Eaton

De nieuwste toevoeging aan het groeiende assortiment xComfort huisautomatiseringsproducten is het xComfort deur-/venstercontact, een draadloze, slimline sensor voor het bewaken van deuren en ramen, met een duidelijke focus op energiebesparing, veiligheid en meer comfort.

Effectiever installeren met Push-In technologie in Eaton’s easyE4 mini PLC

Eaton biedt sinds kort het easyE4 mini PLC aan met Push-In technologie. Deze technologie biedt snellere en effectievere bedrading van de apparaten, wat de easyE4 nog aantrekkelijker maakt.

Assortiment NexiTech noodverlichting flink uitgebreid

Eaton’s NexiTech is een armatuur waarin betrouwbaarheid, stijl en kwaliteit worden gecombineerd. Het assortiment is flink uitgebreid met o.a. gekleurde armaturen en verscheidene accessoires waardoor NexiTech nu in nog meer situaties toe te passen is.

Eaton’s nieuwe easyE4 mini PLC uitgebreid met XV102 HMI-paneel

Eaton biedt nieuwe visualisatie mogelijkheden voor de nieuwe easyE4 mini PLC met een speciaal daarvoor ontworpen XV-102 HMI-paneel. Projecten zijn nu te visualiseren op een Full Colour Touch display die eenvoudig en intuïtief te bedienen is.

Stijlvolle Eaton Protection Box voor thuis en op kantoor

De nieuwe Eaton Protection Box biedt hoogwaardige beveiliging tegen indirecte spanningspieken door blikseminslag of netspanningsfluctuaties.

Nieuw: EasyE4 stuurrelais van Eaton

De compacte EasyE4 van Eaton is geschikt voor eenvoudige én complexe besturingstaken. Daarmee is dit innovatieve stuurrelais de juiste keuze voor zowel installateurs op de bouwplaats als voor engineers in de machinebouw. Automatisering was nog nooit zó eenvoudig.

Eaton introduceert nieuwe RMQ-opbouwbehuizing

Eaton heeft een nieuwe RMQ-opbouwbehuizing gelanceerd. Deze behuizing is de kleinste in zijn soort is en heeft een elegant ontwerp. Hierdoor is de RMQ Flat Enclosure flexibel inzetbaar voor veel verschillende toepassingen en tegelijk een stijlvol element in machines en systemen met een gestroomlijnd ontwerp.

Nieuw bij Technische Unie: Eaton’s gekleurde noodverlichtingsarmaturen

Een perfecte integratie van decentrale armaturen in de architectuur van gebouwen is altijd een uitdaging. Eaton helpt u om deze uitdaging aan te gaan door een assortiment van noodverlichtingsarmaturen en inbouwbakken in 3 kleuren te creëren: zilverglans, matzwart en matdonkergrijs

Keuzehulp drukknoppen-assortiment van Eaton

Eaton voert een uitgebreid assortiment aan drukknoppen. Om het voor u eenvoudiger te maken de juiste knop te kiezen heeft Eaton een drukknop configurator én een keuzehulp gelanceerd.

Slimmer en sneller werken met Go Wireless van Eaton

Met de Go Wireless pakketten installeert u makkelijk slimme schakelaars. Hiermee stuurt uw klant thuis eenvoudig verlichting, zonwering en ventilatie aan. Deze voorgeconfigureerde pakketten zijn geschikt als basis voor een smart home in zowel bestaande- als nieuwbouw.

Eaton introduceert 'monoblok'-machinebiedingsconcept

Uw machinebediening is volledig beschermd tegen stof en vloeistoffen met Eaton’s RMQ C22 Compact-serie met voorgeconfigureerde kabelaansluiting. Deze kan direct geïnstalleerd worden in de machine. De apparaten van de RMQ C22 Compact-serie hebben hetzelfde ontwerp als Eaton’s modulaire RMQ M22-drukknoppen, maar ze zijn als ‘monoblok’ uitgevoerd.

xComfort domoticasysteem: Veiligheid, energiebesparing en comfort

Eaton xComfort

Het draadloze xComfort-huisautomatiseringssysteem van Eaton is een draadloos regel- en besturingssysteem voor de elektrotechnische installatie in een woning. Hierdoor biedt de installatie slimmere functies, meer veiligheid en meer comfort.

Technische Unie breidt emobility assortiment uit met EV-BOX

Technische Unie breidt emobility assortiment uit met EV-BOX

EV-BOX is marktleider op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen en gerelateerde cloud based services. De laadstations van EV-BOX zijn universeel en kunnen gebruikt worden voor elk elektrisch voertuig. Technische Unie biedt twee verschillende varianten van EV-BOX laadstations en laadaccessoires: de home line en business line.

Meer vraag naar laadpalen door aanpassing Bouwbesluit

Door een wijziging in het Bouwbesluit moeten eigenaren van gebouwen waarvan de bouw (of een ingrijpende renovatie) na 10 maart 2020 is begonnen, verplicht laadpalen voor elektrische auto’s installeren. De verplichting geldt alleen bij parkeerplaatsen met meer dan tien parkeervakken.

Laadpaal per 2020 verplicht voor bedrijven

Wist u dat het vanaf 2020 verplicht is voor o.a. utiliteitsgebouwen en bedrijven om minimaal één laadpaal op het parkeerterrein te installeren? Daarnaast moet er voor één op de vijf parkeerplaatsen lege buizen worden geplaatst voor nieuwe laadplaatsen in de toekomst.  

Gratis training voor industriële paneelbouwers

Op 17 en 18 mei organiseert leverancier Eaton een gratis training voor industriële paneelbouwers. Onderwerp van deze training is succesvol exporteren naar Noord-Amerika met betrekking tot industriële besturingspanelen volgens UL 508A en NFPA 79.