• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Clean2Antarctica raakt ons in het groene hart [video]

Edwin en Liesbeth ter Velde laten met de groenste Antarctica-expeditie ooit zien dat afval waarde heeft. En dat je door ups en downs te overwinnen een duurzaam doel kunt bereiken.

De waarde van afval

Dat zelfs afval waarde heeft, bewijzen Edwin en Liesbeth ter Velde met hun Clean2Antarctica-expeditie. Hun duurzame avontuur start aan de Zaanse keukentafel van de familie Ter Velde en eindigt met een spectaculaire rit over Antarctica.

Quest for Change

Parallel aan het avontuur richting de geografische zuidpool wordt een Atlantsche zeiltocht met klipper Morgenster gehouden. Drie groepen jongeren zeilen naar Sint-Maarten en weer terug. In drie legs bedenken zij oplossingen voor duurzame vraagstukken. Zo wordt in de laatste leg door Technische Unie de vraag voorgelegd hoe de installateur zijn rol als energieregisseur kan pakken.

Videoverslag

Benieuwd naar de reis van de Solar Voyager en de Morgenster? Als trotse sponsor van zowel Clean2Antarctica als de Quest 4 Change maakten we dit videoverslag. Proud to be part of it!

Lees meer over:

Gerelateerd

Technische Unie wint Solar Solutions Best Presentation Award 2017

Solar Solutions Beurs

Duurzame oplossingen mogen zich verheugen in een toenemende vraag vanuit de markt. Dat is te merken op Solar Solutions International 2017, de grootste solar vakbeurs van de Benelux. Het is de eerste dag direct al erg druk op de beursvloer. Mooie opsteker voor Technische Unie is de prijs voor de beste beursstand.