• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Maximaal bestelgemak met een OCI-koppeling

Maakt u al gebruik van een Enterprise Resource Planning (ERP)-pakket? Dan weet u vast van de mogelijkheden om makkelijk en snel via deze software bij ons te bestellen. Maar wist u dat u met een Open Catalogue Interface (OCI)-koppeling extra gemak heeft?

Met een OCI-koppeling wordt namelijk een extra dimensie toegevoegd aan uw ERP-pakket. Vanuit ERP kunt u op deze manier direct in onze webshop artikelen vinden en toevoegen aan uw bestelling.

Het voordeel hiervan is dat u altijd de meest actuele prijzen terugvindt. In uw ERP-pakket worden deze namelijk niet continu geüpdatet. Ook vindt u in onze webshop direct alle technische specificaties én de beschikbare voorraad.

Nog meer tijd besparen bij bestelproces?

System 2 System (S2S) is een koppeling tussen Technische Unie en uw ERP-pakket. We bieden al System 2 System-koppelingen aan voor meer dan 80 verschillende ERP-softwarepakketten en zijn altijd bezig om nieuwe koppelingen te faciliteren. Zo verbinden we uw ERP-pakket met onze artikelen, bestelproces en facturen

Door te werken met System 2 System heeft u minder kans op fouten omdat er minder handelingen zijn, heeft u een flinke tijdswinst door de sluitende bestelprocessen bij het verwerken van facturen, en gaat het totale proces (van aanschaf tot facturatie van de producten) een stuk efficiënter.

Ook interesse in een OCI koppeling en meer weten over de mogelijkheden van S2S? Lees verder of neem contact op met uw verkoopkantoor.

Lees meer over:

Gerelateerd

SALES005-convenant ondertekend door Technische Unie

Vanaf 2020 is de nieuwe ketenstandaard SALES005 van kracht. Technische Unie is een van de eerste marktpartijen die de nieuwe standaard ondersteunt. Op 29 augustus 2019 ondertekenden Maurice van Dort, relatiemanager bij Ketenstandaard Bouw en Installatie, en Sjoerd Sipkema, manager E-Business bij Technische Unie het bijbehorende SALES005-convenant.

Sociale werkplaats levert secuur prefabwerk voor Breman Hasselt

Toen Breman Hasselt een bouwproject startte van 129 woningen was hun wens duidelijk: zo min mogelijk afval en logistiek “loopuren” op de bouwplaats. Samen met Technische Unie kwamen ze tot een maatwerkproject waarbij maatschappelijk ondernemen een grote rol speelt.

Breman kiest voor efficiënt proces met Nachtlevering in serviceauto

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Breman werkt met gemotiveerde medewerkers die snelle en flexibele dienstverlening bieden. Ontdek hoe Nachtlevering in serviceauto hen hierbij helpt.

Verlaagt u al kosten met prefab?

Martijn Nijmeijer is sinds drie jaar Projectmanager Business Development prefabricatie bij Technische Unie. Een veelzijdige functie waarbij hij dagelijks met een team specialisten om de tafel zit voor de beste oplossingen op het gebied van prefab.

EXPO15 Dienstenplein: De nieuwe ErP-richtlijn 2015

EXPO15 Dienstenplein: De nieuwe ErP-richtlijn 2015

Op het benedendek van onze EXPO15-boot kunt u naast onze vertrouwde opstelling van de verschillende leveranciers kennismaken met mogelijkheden van onze dienstverlening. Onder de noemer ‘Ontdek de wereld van het gemak’ presenteren we onder meer de nieuwe ErP-richtlijn 2015.

EXPO15 Dienstenplein: MijnCatalogi

EXPO15 Dienstenplein: MijnCatalogi

Op het benedendek van onze EXPO15-boot kunt u naast onze vertrouwde opstelling van de verschillende leveranciers kennismaken met mogelijkheden van onze dienstverlening. Onder de noemer ‘Ontdek de wereld van het gemak’ presenteren we onder meer ‘Mijn Catalogi’.

Fabrikanten bezorgd over nieuwe energielabeling

Fabrikanten bezorgd over nieuwe energielabeling

Fabrikanten van warmtepompen en cv-ketels zijn niet blij met de wijziging van de energielabeling die momenteel op Europees niveau wordt voorbereid. Vooral in de overgangsperiode kan de nieuwe systematiek tot verwarring leiden omdat zuinige toestellen plotseling minder efficiënt lijken te zijn.