• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Berker by Hager noodoproepset

Berker by Hager noodoproepset

In tal van openbare gebouwen is de aanwezigheid van een mindervalidentoilet een must. Hierbij hoort uiteraard een noodoproepsysteem voor wanneer een hulpbehoevende situatie ontstaat. Hager heeft speciaal voor deze ruimtes een passende oplossing binnen het Berker by Hager schakelaarprogramma.

Set voor basisfunctionaliteit

Een standaard noodoproepsysteem bestaat uit: een trekschakelaar (om de noodoproep te activeren), een uitschakelknop (wanneer hulp ter plaatse is) en een optisch/akoestische signaaleenheid (om hulp te waarschuwen). Deze componenten samen met een 24V-voeding zijn als set te bestellen in verschillende designs.

Mogelijkheid tot uitbreiding functionaliteiten

Naast de basisset is het mogelijk om de basisfunctionaliteit uit te breiden. Met een extra drukknop kan bijvoorbeeld naast een wastafel een extra punt gemaakt worden, waarmee een noodoproep geactiveerd kan worden. Ook is een combinatie van licht- en geluidssignaal en uitschakelknop beschikbaar. Dit is bedoeld om ook in een andere ruimte hulp in te roepen. Tevens kan dan ook in deze ruimte het alarm uitgeschakeld worden.

Aantrekkelijke designs

Het noodoproepsysteem combineert functionaliteit met de aantrekkelijke designs van Berker by Hager. Op deze manier hoeven geen concessies gedaan te worden bij de keuze van het schakelmateriaal.Log in om verder te lezen

Gerelateerd

Makkelijk uw groepenkast samenstellen met de Vision bestelhulp

Op zoek naar de juiste componenten voor het samenstellen van een groepenkast? Dan is een bestelhulp wel zo handig. Met de Vision Bestelhulp van Hager kiest u eenvoudig de juiste voorgeassembleerde Vision-verdeler, en bestelt u alles ook meteen via Technische Unie!

Vernieuwde Vision groepenverdeler voor meer gemak en snelheid

Hager Vision

Per 4 september 2017 is de volledig vernieuwde Vision groepenverdeler van Hager verkrijgbaar. De nieuwe groepenkast is verbeterd en maakt het werk van de installateur een stuk gemakkelijker.

Verlichting van LEDVANCE met zorgtoepassingen

Ledvance Healthy Light

Hoogwaardige verlichting is een noodzakelijke vereiste in de gezondheidszorg. Het kan artsen en therapeuten tijdens behandelingen ondersteunen en het genezingsproces bij patiënten bevorderen dankzij een verhoogd gevoel van welzijn.

KNX voor Smart Building

KNX huis

KNX is een open, wereldwijde standaard voor woning- en gebouwautomatisering en zit ingebouwd in alle componenten en systemen van fabrikanten (wereldwijd zo’n 370 bedrijven) die bij KNX zijn aangesloten. Het voordeel daarvan is dat het systeem uitbreidbaar blijft en mocht een merk onverhoopt verdwijnen, dan zijn er altijd alternatieven beschikbaar.

Hager Elektro Bundel, HEB jij hem al?

Met de nieuwe Hager Elektro Bundel, de HEB, heb je als vakman altijd de meest essentiële kennis bij de hand. Praktische informatie bij het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties binnen de woningbouw en kleine utiliteit.

Seminarreeks duurzaam zorgvastgoed

Duurzaam Gebouwd organiseert seminarreeks duurzaam zorgvastgoed

Op 14, 16, 21 en 23 juni 2016 organiseert Duurzaam Gebouwd op diverse locaties in Nederland een seminarreeks over duurzaam zorgvastgoed. Directieleden, facilitair managers en technisch beheerders van zorginstellingen, corporaties en gemeenten krijgen tijdens deze geheel onafhankelijk samengestelde seminars inzicht in het verduurzamen van zorgvastgoed.