• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Bent u al CPR-proof?

Sinds 1 juli bent u als installateur verplicht om in nieuwe projecten CPR-gekeurde kabels toe te passen. Voor Technische Unie was het een belangrijke dag: we hebben een ruim nieuw assortiment beschikbaar gesteld en alle gesneden kabels netjes voorzien van het DoP-nummer van de kabel.

Bent u al CPR-proof?

Weet u al welke CPR klasse in welk project toegepast moet worden?

Onze brandklasse selectiehulp staat online op tu.nl/CPR. Op de website wordt u per geselecteerde brandklasse direct doorgelinkt naar ons complete CPR assortiment. De selectiehulp is ook in handig posterformaat beschikbaar in onze Servicecentra. Deze vindt u bij het kabelschap die volledig is voorzien van het nieuwe CPR assortiment.

Oude kabel hoeft niet weggegooid te worden!

In nieuwe projecten moet CPR-gekeurde kabel toegepast worden. Dat betekent niet dat de oude kabel waardeloos is: in lopende projecten kan onder voorwaarden nog steeds de oude kabel toegepast worden. Ook Technische Unie heeft nog oude kabel beschikbaar: interessant als u een lopend project hebt en wilt profiteren van voordelige prijzen.

Uw administratie van DoP-nummers bijhouden

Als installateur moet u bijhouden welke kabel u in een project toepast. Die moet voldoen aan de nodige CPR klasse. De DoP is het bewijs dat de kabel daaraan voldoet. Heeft u uw administratie op orde? Technische Unie probeert u zo veel mogelijk te ondersteunen. Op het label bij iedere CPR-kabel is de DoP geprint. Op tu.nl/CPR staat een handig overzicht met de 'DoP-finders' van de leveranciers, waar u het document kan downloaden. Heeft u ideeën waarmee we u verder kunnen ondersteunen? Wij horen het graag!