• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Allemaal aan boord, de TU Boot vertrekt bijna!

Van 9 oktober tot en met 20 november 2017 vaart de TU Boot weer door Nederland. Wij zijn er klaar voor! U ook?

Allemaal aan boord, de TU Boot vertrekt bijna!

Van Zaandam tot Huizen

Zaandam is de eerste aanlegplek van onze gecombineerde TU Boot. In totaal bezoeken we 22 locaties. Alle kans om langs te komen dus! Tot en met Huizen zullen we u verwelkomen en informeren. Ook kunt u de verbinding zoeken met leveranciers en collega’s.

Genoeg te doen

Dit jaar staan er maar liefst 75 exposanten met bijna 100 merken van 5 verschillende productgroepen verspreid over 2 dekken aan boord. Daarnaast kunt u zich professioneel laten scheren en hebben we een speciaal netwerkuur.

Mis de boot niet, bekijk het vaarschema

Op de website tuboot.nl staan alle ligplaatsen en data van de TU Boot 2017. Ook zijn hier de openingstijden en handige tips voor makkelijke parkeerplaatsen te vinden.

Lees meer over:

Gerelateerd

TU Boot 2019: in de escaperoom..

Wist u dat u ook kunt ontsnappen van de TU Boot? Laurien laat zich opsluiten in de escaperoom. Als dat maar goed gaat!

We varen weer!

Heeft u wel eens in een escaperoom gezeten op een varende beurs? Of een duurzaamheidsquiz gewonnen? Schrijf u snel in voor TU Boot. Een gloednieuw schip met de nieuwste innovaties!

In uw agenda: TU boot 2018

Van 15 oktober tot 27 november 2018 vaart de TU Boot weer door Nederland om u te informeren en te inspireren. Ook dit jaar vindt u op onze boot zowel E- als W-oplossingen. Bekijk alvast de exposantenlijst en meld u aan!

Bekijk de aftermovie van TU Boot 2017

TU Boot

Na 22 verschillende locaties is de vaarperiode van de TU Boot weer ten einde. Gelukkig hebben we vastgelegd hoe het er aan toegaat op de boot. Ook nieuwsgierig of simpelweg heimwee? Bekijk de video!

De TU Boot is vertrokken!

TU Boot

De eerste bezoekers zijn deze week aan boord gegaan in Zaandam, Alkmaar en Nijkerk. Al 900 E én W klanten bekeken de 100 merken en genoten van een welverdiend patatje of bitterbal. Volgende week zijn Groningen, Leeuwarden en IJmuiden aan de beurt!

Voor het eerst Nat en Droog op de TU Boot

Nat en Droog op de TU Boot

Sinds 1982 wisselen E- en W-leveranciers elkaar af op de TU Boot. Het ene jaar was de TU Boot voor de elektrotechnisch installateur, het andere jaar voor de werktuigbouwkundig installateur. Dit jaar verwelkomen we voor het eerst beiden tegelijk!

Klantverhaal: Van den Berg Klimaattechniek ontwikkelt testkast voor batterijen

Klimaatkast

Heeft u een elektrische fiets? De accu van uw fiets kan zomaar zijn getest in een door Van den Berg Klimaattechniek gebouwde klimaatkast. Stephen Geenen: “Technische Unie heeft altijd alles in huis. Dat is een belangrijke reden om klant te zijn.”

Bent u al helemaal klaar voor de TU Boot? Laat uw baard staan!

Laat uw baard staan!

9 oktober is het zover: de TU Boot vaart weer door Nederland. Op de boot zal een heuse barbier aanwezig zijn. Zorg dat u er klaar voor bent: laat het scheermesje even liggen.

Eerste warmtepomp van Radson, alleen bij Technische Unie

Radson Zento

Radson introduceert de Zento lucht/water warmtepomp. Deze is alleen verkrijgbaar bij Technische Unie. Bekijk de warmtepomp op de TU Boot!