• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Oververhit? Uw laatste kans op verkoeling

Er is in Nederland een massale run op ventilatoren en airco’s. Bijna nergens is er nog een te vinden. Ook hier gaat het hard, maar we hebben een aantal opties voor u op een rij gezet. Wees er snel bij! Op is op.

 

 

 

 

Andrews Polar Wind Plus

De Polar Wind Plus is een volledige mobiele airconditioner met een koelcapaciteit van 4,1 kW en is geschikt voor het koelen van ruimtes tot 99m³. De unit beschikt over energielabel A, kan worden bediend middels een afstandsbediening en beschikt over een volledig automatisch werkende thermostaat.

Bekijk in webshop

 

 

 

 

Andrews Polar Breeze Plus

De Polar Breeze Plus is een compacte, mobiele airconditioner met een koelcapaciteit van 2,86 kW, waarmee het geschikt is voor het koelen van ruimtes tot 73m³. De machine wordt bediend via een afstandsbediening en is voorzien van een volledig automatisch werkende thermostaat.

Bekijk in webshop

 

 

Tectro TSCS 825 Wandmodel Airco

Met de Tectro TSCS 825 is het verwarmen of koelen van ruimtes binnen handbereik. Deze split airco met een koelcapaciteit van 3000W en 640W verwarmingscapaciteit maakt hem de ideale airco voor elk seizoen. Bekijk hier de binnenunit.

Bekijk in webshop

 

 

 

 

Dometic koelbox

Thermo-elektrische koelbox van 29 liter inhoud. 12 volt DC en 230 volt AC. Ideaal op vakantie en op de werkplaats!

Bekijk in webshop

 

 

 

 

Te laat?

Zijn bovenstaande opties niet meer op voorraad? Gelukkig hebben we meer tips voor uw klanten om hun hoofd koel te houden.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar de nieuwste producten, nieuwsberichten en aanbiedingen? Met de nieuwsbrief van Technische Unie bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied.

Aanmelden nieuwsbrief

Lees meer over:

Gerelateerd

TH Klimaatbeheersing: ‘Ons vertrouwen is gegroeid’

Een fysiek optimaal werk- en leefklimaat wordt aangestuurd vanuit het Gebouw Beheers Systeem. Centraal in dit systeem staat de klimaatregelkast. TH Klimaatbeheersing ontwerpt, bouwt en onderhoudt deze kasten vanuit een nieuw bedrijfspand in Nijkerk. Daarbij weten steeds meer klanten het bedrijf te vinden, van installateurs tot eindklanten.

Hoe werkt een warmtepomp?

Wat is een warmtepomp

Een warmtepomp is een duurzame oplossing om een woning te verwarmen en om warm tapwater te verkrijgen. Maar hoe werkt een warmtepomp precies en wat zijn de voordelen?

Maximale ontzorging met de Remeha Tzerra Ace

De Remeha Tzerra Ace is een kleine, compacte ketel. Een echte krachtpatser, die uiterst betrouwbaar is en waar extra handigheden aan zijn toegevoegd. Dé cv-ketel voor maximale ontzorging!

100% vloerverwarmingscomfort met Honeywell Home

Een comfortabel binnenklimaat begint voor steeds meer mensen bij vloerverwarming. Anders dan bij radiatoren wordt warmte van de vloer gelijkmatig en efficiënt over de ruimte verdeeld. Regel het goed met de zoneregelsystemen HCE20 of HCE80.

Welke thermostaat past bij uw klant?

Gewoon praktisch met de hand, slim via de smartphone of geavanceerd per kamer de juiste temperatuur instellen. Uw klant de juiste thermostaat aanraden is dit voorjaar* nóg aantrekkelijker: bij de Honeywell Home-thermostaten in dit artikel krijgt u een gratis cadeaukaart.

Open plafonds met ForteFlex

In winkels en openbare gelegenheden zie je steeds vaker zwarte open plafonds waar de leidingen zichtbaar gemonteerd zijn. Het ontbreken van een systeemplafond betekent wel dat stof en vuil kunnen aanhechten.

De krachtige SC 50 serie van Qlima koelt in de zomer en verwarmt in de winter

Warm buiten? Met de De Qlima SC 50-serie split-unit airco kan uw klant met behulp van een smartphone of tablet op afstand de airco bedienen. Deze wandmodel airco’s zijn stijlvol vormgegeven en passen moeiteloos in elk interieur.

DRL Freestyle onderblok kit past altijd

DRL Freestyle

Voor het aansluiten van (compact) radiatoren met een 50 mm aansluiting heeft DRL Products met de DRL Freestyle 50 mm onderblok kit nu de altijd passende 50 mm onderblok combinatie in één doos.

WATTS Vision voor Smart Home

WATTS Vision voor Smart Home

Watts Water Technologies is sinds het begin van zijn geschiedenis altijd gekenmerkt door grote en voortdurende ontwikkelingen van de technologie in de sector, door het creëren van een scala aan innovatieve producten die mijlpalen op de markt van installatietechniek vormden.