• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Aanstaande zondag Ubel in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Aanstaande zondag Ubel in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Zondag 13 maart om 12:30 uur vertelt Juriun Vormeer, Business Manager van Ubel, op RTL 7 over duurzame oplossingen op het gebied van volumestromen in het programma Doe Maar Duurzaam!

Thema-uitzending Techniek

Aanstaande zondag is in de thema-uitzending ‘Techniek’ van Doe Maar Duurzaam! alles te zien over installaties voor volumestromen. In deze uitzending licht Juriun Vormeer twee projecten van Ubel toe.

"Onze klant Loohuis Installatietechniek komt ook aan het woord," zegt Juriun. "De afgelopen maanden hebben we samen een project gedaan in een asielzoekerscentrum in Zutphen. Loohuis heeft de vloerwarming inclusief montage aan ons uitbesteed. Wij leverden turn-key op, wat wil zeggen dat de aannemer alleen nog maar de afwerkvloer eroverheen hoefde te leggen."

In het tweede gedeelte van het programma is Juriun te zien in de technische ruimte van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. Daar legt hij uit hoe de oplossingen van Ubel bijdragen aan energiezuinigheid en duurzaamheid.

Ubel

Ubel, onderdeel van Technische Unie, is specialist in volumestromen en biedt met haar brede assortiment een schat aan kennis een oplossing voor ieder vraagstuk. Meer informatie vindt u op de website van Ubel.

Doe Maar Duurzaam!

Doe Maar Duurzaam is een wekelijks programma van RTL 7 over duurzaamheid en innovatie. De onderwerpen variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Het programma stelt zichzelf ten doel om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De Doe Maar Duurzaam! thema-uitzending ‘Techniek’ wordt uitgezonden op zondag 13 maart om 12.30 uur op RTL 7. De herhaling is te zien op zaterdag 19 maart om 13.30 uur, ook op RTL 7.

Lees meer over:

Gerelateerd

Ubel - uw centrale punt voor appendages, vloerverwarming en prefab

Onze Ubel collega’s weten alles op het gebied van appendages voor de industrie en de utiliteitsbouw. De installaties en machines die in deze sectoren gebruikt worden zijn vaak erg complex. De aansluitingen van de juiste onderdelen en toestellen zijn van cruciaal belang voor het optimaal functioneren van deze systemen.

Ubel is verhuisd

Ubel

Vanaf vandaag heeft Ubel een nieuwe locatie: Hazenweg 40 te Hengelo. 

Wij leveren elke gewenste meter

Ubel, onderdeel vanTechnische Unie, heeft zich bewust toegelegd op mano- en thermometers van uitstekende kwaliteit. Naast onze kwalitatief hoogwaardige producten onderscheiden we ons door diepgaande productkennis, efficiency en servicegerichtheid.

RVS-assortiment van Ubel in overzichtelijke gids

Het brede scala aan RVS-producten voor W-installaties van Ubel is nu opgenomen in een overzichtelijke PDF-gids.

Ubel: Voor elk type industrie de juiste afsluiters en appendages

Ubel: Voor elk type industrie de juiste afsluiters en appendages

Food, farma, chemie, olie – voor elk type industrie heeft Ubel de juiste afsluiters en appendages. Ubel combineert een compleet assortiment met technische expertise, en denkt actief mee over de beste oplossing voor uw proces.