• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuws

Nieuw: LinkedIn showcasepagina’s voor industrie en Thuiscomfort

Linkedin Showcase Technische Unie

Via social media houdt Technische Unie u dagelijks op de hoogte over ontwikkelingen – binnen en buiten onze organisatie. Onlangs hebben wij op LinkedIn twee showcasepagina’s ingericht voor industriële klanten en Thuiscomfort-partners waarmee u nieuws volgt over deze specifieke onderwerpen.

Draka levert compleet assortiment CPR-gegecertificeerde kabels

Draka logo

Vanaf 1 juli 2017 mogen voor permanente installaties in bouwwerken alleen nog CPR-gecertificeerde kabels in de handel worden gebracht. Daarom introduceerde Draka dit jaar veel nieuwe producten voor zowel stroom als signaal- en datacommunicatie. 

Nieuwbouw stagneert door tekort aan materialen, bouwlocaties en specialisten

Nieuwbouw stagneert heipalen op

De woningbouw in Nederland stagneert. Volgens de een ligt het aan een tekort aan heipalen of isolatiematerialen. De ander wijst op de beperkte beschikbaarheid van bouwgrond. Weer een ander geeft de war on talent onder bouwprofessionals en technici de schuld. Er worden creatieve oplossingen gezocht om het tij te keren. 

Industriële productie VS toegenomen

Industrie fabriek

Voor de vijfde maand op rij is de industriële productie in de VS toegenomen. Dat blijkt uit de maandcijfers over juni die de centrale bank vandaag heeft gepubliceerd. De bescheiden groei van 0,4% is een reactie op de toename in binnenlandse vraag en internationale groei. Het betreft de langste periode van aanhoudende groei sinds 2014.

Heb je onze duurzame E-truck al gespot in Amsterdam?

Groene Etruck Technische Unie

Gisteren is de nieuwe e-truck van Technische Unie afgeleverd, een E2114 DuraTruck met een laadvermogen van zo’n 5000 kilo en een actieradius van ruim 250 kilometer. De truck gaat rijden in Amsterdam. 

Klantverhaal: de revolutie van PlantLab in voedselproductie

PlantLab Technische Unie

PlantLab ontwikkelt mogelijkheden voor het kweken van planten in een volledig controleerde omgeving. In het nieuwe pand in ’s-Hertogenbosch krijgen de groeiambities van dit innovatieve bedrijf alle ruimte. Technische Unie maakte het mede mogelijk om alles op tijd operationeel te krijgen.

Service die ontzorgt: Vendor Managed Inventory (VMI)

Technische Unie biedt u verschillende ontzorgende diensten. Eén daarvan is de voorraadmanagementmethode Vendor Managed Inventory (VMI), die zorgt voor een optimaal voorraadniveau.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt