• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuws

Aangepaste levering rond carnaval

Dit jaar viert het zuiden van het land van 2 tot en met 5 maart carnaval. Op maandag 4 maart en dinsdag 5 maart aanstaande zijn daarom de overslagpunten Venlo en Maastricht gesloten. Op deze dagen vindt er geen bezorging plaats voor klanten van deze vestigingen. De verkoopkantoren Venlo en Maastricht zijn deze dagen wel van 7.00 tot 17.00 uur geopend, hier kunnen orders worden afgehaald.

Technische Unie Top Employer 2019

Technische Unie levert sinds jaar en dag kwaliteit aan haar klanten. Dat kunnen we alleen als we ook voor ons personeel de zaken goed hebben geregeld. En dat hebben we. Na onderzoek van ons HR-beleid door het Top Employers Institute, mogen wij ons ook in 2019 Top Employer noemen.

'Nederlandse zonnepanelenmarkt groeit 2 x zo hard als wereldwijde markt'

Het Nationaal Solar Trendrapport 2019 is uit. En wat blijkt? De Nederlandse zonnepanelenmarkt stijgt explosief. Zo steeg de markt in Nederland maar liefst twee keer zo hard als de zonnepanelenmarkt wereldwijd!

Zo leerde Vos Techniek nóg meer over machineveiligheid

Machineveiligheid is een belangrijk thema. Niet alleen bij het ontwerpen en bouwen van machines, maar ook bij de aanschaf en het verbouwen van machines. Daarom geeft Technische Unie in samenwerking met Pilz een basistraining machineveiligheid. Ontdek in dit artikel hoe Bert Alberts (Vos Techniek) de training heeft ervaren.

Aandeel installatie in bouw steeds groter

Bij de bouw van utiliteitsgebouwen is het aandeel van installateurs in de totale bouwproductie 47%. Bij woningonderhoud is dit zelfs 51%, zo becijferde ABN AMRO in haar Sectorprognose Bouw van januari 2019. Als gevolg van de verduurzaming van Nederland zal dit aandeel in de toekomst alleen maar toenemen.

Grundfos recyclet oude pompen: de start van een circulaire economie

Grundfos is samen met Technische Unie een pilot gestart om oude Grundfos-pompen in te zamelen en te recyclen. Samen staan we aan de start van een circulaire economie! Marco Pastoor, marketingmanager van Grundfos Nederland, vertelt meer over dit project.

Grundfos en Technische Unie werken samen aan circulariteit

Vanaf nu is het mogelijk om bij Technische Unie uw oude Grundfos-pompen in te leveren. Eigenlijk net zoals u uw oude tl-lampen inlevert. Technische Unie verzamelt de pompen, waarna deze verwerkt en recyclet worden door Grundfos.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt