• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuws

Hoeveel CO2 stoot Technische Unie uit?

Ieder jaar maakt Technische Unie een CO2-footprint [voetafdruk]. Dit is een rapportage waarin de verbruikte energie - die is opgewekt door fossiele brandstoffen - wordt omgerekend naar CO2-uitstoot.

Open avond Inspiratiecentrum Duurzaamheid 20 september en 11 oktober

Wilt u objectief, onafhankelijk en deskundig advies over het stap voor stap verduurzamen van woningen en utiliteit? Hierbij nodigen wij u uit om op donderdag 20 september of donderdag 11 oktober ons Inspiratiecentrum Duurzaamheid te bezoeken.

Nieuw: warmtepomptraining bij Technische Unie!

De energietransitie biedt enorme kansen voor installateurs. Vooral de warmtepomp is populair. Maar hoe werkt zo’n warmtepomp eigenlijk? Welke typen zijn er? Hoe installeert u deze? Welke mogelijkheden zijn er in bestaande bouw? U ontdekt het dit najaar in de 2-daagse warmtepomptraining bij Technische Unie Zwolle.

Voorkom wateroverlast met deze professionele oplossingen

Wekenlang is er geen druppel regen gevallen in ons land. Daar komt nu abrupt een eind aan. Want aan het eind van een lange, hete dag, vallen er stevige buien, met mogelijke wateroverlast tot gevolg. En als het misgaat, bellen ze u!

Oververhit? Uw laatste kans op verkoeling

Er is in Nederland een massale run op ventilatoren en airco’s. Bijna nergens is er nog een te vinden. Ook hier gaat het hard, maar we hebben een aantal opties voor u op een rij gezet. Wees er snel bij! Op is op.

Technische Unie Industrie Event 2018

Bezoek het Industrie Event 2018 en stoom uw bedrijf klaar voor de toekomst. Het belooft een inspirerende middag te worden. Na afloop bent u volledig op de hoogte van de belangrijkste trends, regelgeving én nieuwste oplossingen in de industrie.

In uw agenda: TU boot 2018

Van 15 oktober tot 27 november 2018 vaart de TU Boot weer door Nederland om u te informeren en te inspireren. Ook dit jaar vindt u op onze boot zowel E- als W-oplossingen. Bekijk alvast de exposantenlijst en meld u aan!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt