• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuws

Groene kansen: PV-panelen direct leverbaar

Direct PV-panelen nodig?

Uw klant vraagt steeds meer naar duurzame oplossingen. Wij zien volop kansen voor u als vakman. Technische Unie ondersteunt u met een grote voorraad, kennis en tools.

Omzet elektrotechnische installatiebranche in de lift

Elektrotechnische installatiebranche in de lift

Het optimisme groeit in de elektrotechnische installatiebranche. De omzet zit namelijk flink in de lift. Dit blijkt uit het recent verschenen marketingrapport 'Installatiebranche E-sector 2017'. Meer dan de helft van de installateurs zag de omzet in 2016 stijgen. In 2017 stijgt dit naar verwachting nog meer.

Exposant Industrie Event uitgelicht: mGuard van Phoenix Contact

Phoenix Contact Industrie Event

Phoenix Contact presenteert tijdens Industrie Event hun oplossingen om uw industriële netwerk te beveiligen. In hun presentatie over Cybersecurity in de industrie wordt ingegaan op de IEC 62443 norm en hoe deze u kan helpen bij het opzetten van een goed Cybersecurity beleid binnen uw organisatie.

Klantverhaal: Moekotte succesvol zonder kapsones

Moekotte: succesvol zonder kapsones

Tukkers moderniseren paneelbouw met beproefde waarden.

Exposant Industrie Event uitgelicht: SMC

SMC Industrie Event

SMC toont tijdens het Industrie Event hun oplossingen voor Industrie 4.0. Met hun proefopstelling tonen zij hoe I/O-links data doorgeven aan een tablet. Zo krijgt u bijvoorbeeld inzicht in hoe de componenten functioneren en of deze aan vervanging toe zijn. Bekijk de video voor een voorproefje.

Duurzaamheid in de praktijk: grondgebonden warmtepompinstallatie

Warmtepompinstallatie

Een grondgebonden warmtepomp. Dat is toch alleen maar gedoe? En de hele tuin moet op de schop! Maar wat nou, als uw klant na dit tijdelijke 'gedoe' vooral profijt heeft van deze installatie? Installatiebureau Kon laat samen met Hooftman Geo Boortechniek zien hoe zo'n warmtepompinstallatie in de praktijk eruit ziet...

Technische Unie bij Beste Werkgevers 2017-2018

Technische Unie is Beste Werkgever

Met een score van 7,7 op algemene tevredenheid mag Technische Unie zich Beste Werkgever 2017-2018* noemen. Technische Unie als werkgever kreeg een 7,5. Dit zijn scores waar we trots op zijn! We laten ermee zien dat we een aantrekkelijke werkgever zijn voor onze huidige en toekomstige talenten.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt