• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuws

Aangepaste levertijden feestdagen 2018

Met de feestdagen gelden aangepaste levertijden en bestelmogelijkheden. In dit bericht meer informatie.

Winter-APK: waar let u op in de woning van uw klant?

Belt uw klant voor een probleem met zijn cv-ketel? Dan lost u dat uiteraard graag op. Maar als u daar tóch bent, kunt ook eens naar de rest van de woning kijken. Is deze wel winterklaar? 

“Dankzij Technische Unie kom ik mijn afspraken na”

OMC Machineonderhoud B.V. is gespecialiseerd in het onderhouden en in verkoop van mobiele en stationaire recyclingmachines in de papierverwerkende industrie. Klaas Wierenga, oprichter van OMC Machineonderhoud, is een rasechte techneut met passie voor het milieu. Dit resulteert in innovatieve, duurzame oplossingen waarbij de samenwerking met Technische Unie van cruciaal belang is.

Technische Unie bekendste merk onder W-installateurs

Technische Unie is het bekendste merk onder W-installateurs. Dit blijkt uit de tweejaarlijkse BouwKennis Marketing Score Card Naambekendheid & Imago voor de installatiebranche. Opvallend is dat in de top-5 van de totale naambekendheid onder W-installateurs verder enkel cv-ketel fabrikanten te vinden zijn.

Win een ‘foute’ Technische Unie-kersttrui!

Wilt u er deze feestdagen warmpjes en in stijl bij zitten? Deel op onze Facebook-pagina uw ultieme kerstwens en maak kans op de enige echte ‘foute’ TU-kersttrui 2018.

“Licht kan een ruimte maken of breken”

Lichtspecialist aan het woord

Verlichting bestaat in vele soorten en maten. Maar welke soort verlichting past nu het beste bij een ruimte of product, en hoe bepaal je dat? Friggo de Vries is lichtspecialist. Hij maakt de klant maar al te graag wegwijs door de jungle van mogelijkheden.

2018: hét jaar voor zonnepanelen

Met nog zo’n vier weken voor de boeg kunnen we nu al stellen dat 2018 het allerbeste jaar is geweest voor eigenaren van zonnepanelen. De meeste panelen hebben de totale opbrengst van vorig jaar ruim overtroffen.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt