• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuws

Aangepaste dienstverlening rond de feestdagen

Aangepaste dienstverlening rond de feestdagen

Om u ook rond de komende feestdagen optimaal van dienst te zijn, informeren wij u graag over onze aangepaste dienstverlening.

Nieuwe Change-community: Technische Unie sluit aan

Professionals en organisaties die samen vormgeven aan de nieuwe, duurzame economie verenigen zich vanaf vandaag in Change INC. Samen ontwikkelen zij oplossingen voor een betere toekomst. Bij de oprichting zijn ruim honderd partijen betrokken, Technische Unie sluit zich hierbij aan.

Meer zonnepaneleninstallaties nu mensen thuis werken

Zonnepaneleninstallateurs kijken voorzichtig positief naar de toekomst. De problemen met leveringen beginnen op te lossen en installateurs hebben hogere verwachtingen voor de markt.

Bezoek Inspiratiecentrum Duurzaamheid nu virtueel!

Bezoek ons Inspiratiecentrum Duurzaamheid nu virtueel! Ondanks de coronamaatregelen kunt u nu samen met uw vertegenwoordiger ons Inspiratiecentrum Duurzaamheid via een virtuele tour bezoeken. Zo blijft u tóch op de hoogte van de nieuwste duurzame technieken!

‘Samenwerking met leveranciers staat bij ons al jaren op de kaart’

De Nationale Supply Chain Monitor laat zien dat groothandels zich met name op het vlak van externe ketensamenwerking positief onderscheiden van hun collega’s in de industrie. Technische Unie scoort op leverancierssamenwerking 3,3, op samenwerking met klanten 2,9.

Kansen voor Nederlandse machinebouw

‘Machinebouw houdt industrie op de been’, zo meldt het Financieel Dagblad op 8 mei 2020. Daar waar de gehele Nederlandse industrie in maart een daling kende van 2,5%, rapporteerden machinebouwers zelfs een plús van 1,5%. Het CBS, dat de cijfers samenstelde, wijdt de groei aan naijleffecten. Maar er is mogelijk meer aan de hand.

Succesvolle eerste online training TU Campus: NEN 1010

De eerste online training van TU Campus werd op 10 mei 2020 georganiseerd in samenwerking met NEN. Een nieuwe online training volgt op 14 mei.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt