• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

De Mogelijkmakers

Elke dag zetten wij alles op alles om uw uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties. Met het beste materiaal. Met opgestroopte mouwen en een glimlach staan wij klaar. Voor u, voor iedereen die keihard werkt om Nederland slimmer en duurzamer te maken. Wij zijn trots op wat er al is bereikt en op wat wij samen nog gaan ondernemen. Dát is waar Technische Unie zich sterk voor maakt… aan de slag!

Kernwaarden

Waar staan we voor? Hoe zien anderen ons? Dragen we als bedrijf uit wat we willen uitdragen? Die zoektocht leverde drie kernwaarden op: betrouwbaar, verbindend en toonaangevend. Samen maken we – vanuit onze kernwaarden – de toekomst mogelijk. Dát is wat Technische Unie definieert. Wij zijn Mogelijkmakers. Dat zijn we voor iedereen die successen wil vieren en Nederland mooier, slimmer en duurzamer wil maken.

Een VAK met hoofdletters

Techniek is een VAK met hoofdletters. Technische Unie maakt het mogelijk dat de professionals die dag in dag uit bouwen aan onze toekomst die efficiënt en goed geïnformeerd doen. Met circa 2.000 Technische Unie-medewerkers die er voor u zijn. Met een breed assortiment van 2 miljoen artikelnummers. Met diensten die u elke dag verder helpen. En met vakgerichte opleidingen van TU Campus.

Certificaten Technische Unie

ISO 9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

VCA

Het VCA certificaat garandeert dat er veilig en gezond gewerkt wordt op de bouwplaats.