• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Al het productnieuws

Vind de juiste warmtewisselaar met de Alfa Laval Product Guide

Vind de juiste warmtewisselaar met de Alfa Laval Product Guide

Het zoeken naar de juiste warmtewisselaar voor uw toepassing kost veel tijd. Met de gebruiksvriendelijke Alfa Laval Product Guide behoort dit tot het verleden.

Apparatuur gaat langer mee door Thermo Chiller van SMC

SMC Thermo Chiller

Met de nieuwe HRS-serie Thermo Chillers biedt SMC een koele oplossing voor de industriesector.

Meer functies voor veilige toegang: de vernieuwde Mobeye Call-Key

Vernieuwde Mobeye Call-Key

Met de Mobeye Call-Key opent u hekwerken, poorten en deuren met uw mobiele telefoon. Met de vernieuwde functionaliteiten van de Mobeye Call-Key heeft u nog meer mogelijkheden dan voorheen. Zo heeft de Call-Key toegespitste autorisaties per gebruiker, automatische openings- en sluittijden, geïntegreerde inbraakfuncties én een IoT platform.

Systemen presteren beter door nieuw magneetventiel van SMC

Systemen presteren beter door nieuw magneetventiel van SMC

Met de scheiding tussen ventiel en elektrische spoel vernieuwt SMC hun magneetventiel. De vloeistof door het ventiel komt daardoor niet in contact met vet of slijpsel uit de spoel. Hierdoor gaan de spoel en het ventiel langer mee en presteren systemen beter.

Geavanceerde besturing voor compacte machines: NX1-machinecontroller

NX1-machinecontroller

De NX1 is de instapcontroller van Omron voor hun automatiseringsplatform Sysmac. Met de EtherNet/IP- en EtherCATkoppelingen is de NX1 klaar voor Industrie 4.0. Start u ook met smart?

Novellini Black & White collectie

Novellini Back en White collectie

Zwart of wit. Het is de woontrend van nu. Mat zwarte douchewanden, geïnspireerd op industriële kozijnen. Daarbij past een minimalistische witte interieurstijl. Novellini speelt in op deze trend met haar Black & White collectie.

Stelrad verlaagt prijzen per 1 januari 2018

Stelrad verlaagt prijzen per 1 januari 2018

Per 1 januari 2018 gaat Stelrad de brutoprijzen voor radiatoren flink verlagen. Het gaat om een gemiddelde daling van ruim 40%.

Soler & Palau introduceert nieuw wtw-systeem Respiro

Met het nieuwe wtw-systeem Respiro belooft Soler & Palau een rendement van maar liefst 93 procent. Respiro is compact, slim en volledig nieuw. Daarnaast is het systeem inclusief geveldoorvoer, voorzien van een geluidsarme ventilator aan de binnenzijde, twee filters en een keramisch warmtewisselaar. Het geheel is afgewerkt met een regeninslag-vrij buitenluchtrooster en is toepasbaar in gevels met een dikte van 250 tot 400 mm.

Install-It app van Panduit: overal toegang tot productinformatie

Install-It app van Panduit

Met de nieuwe app Install-It van Panduit bekijkt u productinformatie, installatie-instructies en specificatiebladen op uw smartphone of tablet. Met de app scant u de barcode van het product. Op deze manier heeft u direct alle officiële informatie over het product en kunt u de bijbehorende documenten downloaden.

Duravit wint vier German Design Awards

Duravit is in het afgelopen jaar vier keer in de prijzen gevallen bij de German Design Awards. Het merk heeft onder andere een 'Speciale Vermelding' ontvangen voor de C-bonded technologie en is met de DuraSquare-lijn als winnaar uit de bus gekomen. De German Design Award is de internationale hoofdprijs van de Duitse Raad voor Vormgeving.