• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Al het productnieuws

S&P lanceert stilste badkamerventilator in designuitvoeringen

De krachtigste en tegelijkertijd stilste badkamerventilatoren vindt u bij S&P. De gepatenteerde technologie van de ‘silent-blocks’ geniet inmiddels grote bekendheid. Door het introduceren van diverse designuitvoeringen kiest uw klant voor een fraaie oplossing in de badkamer.

FLUTBOX: Eerste hulp bij wateroverlast

De Pentair Jung Pumpen FLUTBOX zorgt voor een stressvrije ontwatering van kelders of kruipruimtes in geval van wateroverlast. Plaats de box op de vloer, sluit de meegeleverde brandweerslang en de elektriciteit aan en u kunt meteen beginnen met pompen.

Nieuw: Easy Drain Diamond

Nieuw op de markt: Easy Drain Diamond. De Easy Drain Diamond heeft een uniek design waarmee uw klant verzekerd is van een luxe uitstraling in zijn of haar badkamer.

LoooX introduceert design waskommen

LoooX introduceert een nieuwe lijn waskommen. Zo wordt de LoooX collectie steeds uitgebreider en completer. Nieuw in het programma zijn verschillende design waskommen onder de noemer Sink Collection.

Duurzaam verwarmen doet u zo

Nul-op-de-meter, van gas los, ecologische voetafdrukken verminderen; ambitie én voornemens die niet meer weg te denken zijn uit onze duurzamer wordende maatschappij. Maar moet iemand zich dan schuldig voelen telkens wanneer de verwarming wordt aangezet? En hoe vertaalt zich dit vandaag in de kantooromgeving? Hoe realiseren we energie-efficiënte (neutrale) werkomgevingen?

Een volledig aangepast aanbod in projectradiatoren

Radson geeft specifieke aandacht aan de projectmarkt met een volledig aanbod voordelige projectradiatoren, precies afgestemd op de behoeften van de projectbouw. Nu direct op voorraad en verkrijgbaar via onze webshop!

Fabory garandeert veiligheid

Fabory levert hoogwaardige bevestigingsartikelen, gerelateerde producten en oplossingen.

ViConnect van Villeroy & Boch nog makkelijker te installeren

De ViConnect is een uniek installatiesysteem van Villeroy & Boch voor closets, bidets, urinoirs en wastafels. Om de installatie nog gemakkelijker te maken, is de ViConnect vernieuwd en heeft diverse nieuwe, slimme functies.

ABB: Just push-it!

Met ABB’s Push-in spring motorstartercombinaties is één simpele drukbeweging voldoende om te bekabelen. Zonder gereedschap! Zo bespaart u tot vijftig procent bekabelingstijd vergeleken met traditionele veerdrukoplossingen.

Gezonde leefomgeving door innovatieve ventilatie van Qlimato

Een frisse leefomgeving zonder bacteriën en schimmels door het gebruik van nanozilverdeeltjes. Uw klant kan weer opgelucht ademhalen. Deze techniek wordt eigenlijk gebruikt om ziekenhuizen bacterievrij te houden, maar Qlimato heeft de techniek doorontwikkeld naar de huiskamer.