• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Al het nieuws

5 praktische tips voor een circulaire bouwplaats

In 2050 moet de Nederlandse economie volledig circulair zijn. Dat betekent dat afval niet meer bestaat omdat grondstoffen hergebruikt worden. Werk aan de winkel dus! In dit artikel 5 praktische tips voor een circulaire bouwplaats.

TU Boot Breda verplaatst naar 28 november

Er is een nieuwe datum in het vaarschema van de TU Boot vastgesteld voor Breda. Woensdag 28 november bent u van harte welkom op de boot!

Een gestroomlijnd project met Altivar 320-frequentieregelaar

Samen met Trivec en ACO Engineering bouwde Agritronics een complete lijn voor het coaten van vloerdelen. Een uniek concept waarbij de Altivar 320-frequentieregelaar van Schneider Electric én de snelle levering van Technische Unie een centrale rol spelen.

Circulaire economie, het begint met een R

Circulaire economie. De hele keten stoeit hiermee. De noodzaak is duidelijk, maar waar begint u? Voor een circulaire economie is een compleet andere manier van vragenstellen, zaken doen, ontwerpen en werken nodig. Het r-model biedt een overzicht van mogelijkheden die u kunt overwegen op weg naar een meer circulaire economie.

Food & Beverage-industrie, alles wat u moet weten! [brochure]

Food & Beverage brochure

Bent u werkzaam in de Food & Beverage-industrie? Dan is deze nieuwe brochure van Technische Unie voor u! Download onze gratis Food & Beverage brochure en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen in alle stappen van uw productieproces.

Sfeervol verlicht: verlichting is meer dan licht alleen

Sfeervol verlicht

Bij Technische Unie vindt u niet alleen functionele verlichting voor alle mogelijke toepassingen, maar ook decoratieve verlichting. We hebben de mooiste projecten en armaturen uit ons assortiment voor u verzameld in ons magazine Sfeervol Verlicht. Laat u inspireren!

'Ledlamp kan wifi-storing veroorzaken'

Heeft u last van een slechte wifi-verbinding en heeft u geen idee waar het aan ligt? Dan heeft dit misschien te maken met een storende ledlamp, meldt De Telegraaf.

Verkoopkantoren Binckhorst en Westland gaan samen

Om u beter van dienst te zijn, voegen we onze twee Haagse vestigingen stap voor stap samen. Door nauwer samen te werken en expertise te bundelen verlenen wij nog betere service. Onderdeel van de nieuwe vestiging is een nieuw Servicecentrum in Poeldijk. Ook wordt er een Customer Service-afdeling ingericht, een nieuwe dienst van Technische Unie in regio Den Haag.

Houdt u van kalkoen? Dan is deze actie echt wat voor u!

Kalkoenactie

Wegens groot succes herhalen wij de kalkoenactie van afgelopen jaar!

Laatste kans aanmelden Industrie Event 6 november

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor de laatste editie van het Industrie Event 2018. Samen met onze belangrijkste leveranciers en inspirerende sprekers bieden wij u een middag waarin de nieuwste ontwikkelingen, trends en regelgeving aan bod komen.