• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Balie-ochtend Ideal Standard/Klemko - Breda

Tijdens deze balie-ochtend vertellen de vertegenwoordigers van Ideal Standard/Klemko u alles over hun (nieuwe) producten.

Van 7.00 tot 12.30 uur

U bent op woensdag 21 februari vanaf 7.00 uur van harte welkom bij Technische Unie Breda. De vertegenwoordigers van Ideal Standard/Klemko zijn van 7.00 tot 12.30 uur aanwezig in het servicecentrum.

Lees meer over:

Gerelateerd

Balie-ochtend Klemko - Helmond

Tijdens deze balie-ochtend vertelt een vertegenwoordiger van Klemko u alles over hun (nieuwe) producten.

Balie-ochtend Ideal Standard - Middelburg

Tijdens deze balie-ochtend vertelt de vertegenwoordiger van Ideal Standard u alles over hun (nieuwe) producten.

Balie-ochtend EURO-INDEX/Watts - Breda

Tijdens deze balie-ochtend vertellen de vertegenwoordigers van EURO-INDEX/Watts u alles over hun (nieuwe) producten.

Balie-ochtend Esylux - Breda

Tijdens deze balie-ochtend vertelt een vertegenwoordiger van Esylux u alles over hun (nieuwe) producten.

Balie-ochtend Klemko - Utrecht

Tijdens deze balie-ochtend vertelt een vertegenwoordiger van Klemko u alles over hun (nieuwe) producten.

Ideal Standard Connect Air: nu nog completer

Ideal Standard Connect Air

Ideal Standard presenteert een mooie aanvulling op de Connect Air collectie. Het programma is nu uitgebreid met Connect Air Arc wastafels in de kenmerkende klassiek-moderne stijl in dun keramiek.

Ideal Standard biedt breed aanbod thermostaten met legionellaspoeling

Ideal Standard biedt breed aanbod thermostaten met legionellaspoeling

Voor het inrichten van sanitaire ruimtes in de zorg bieden Ideal Standard en Venlo een groot aantal passende oplossingen toegespitst op de hygiëne, veiligheid en functionaliteit.

Connect Air, de nieuwe badkamercollectie van Ideal Standard

Connect Air, de nieuwe badkamercollectie van Ideal Standard

Ideal Standard, leverancier van innovatieve en designoplossingen voor de badkamer, presenteert een nieuwe complete badkamercollectie: Connect Air. De collectie heeft een tijdloos, klassiek-moderne stijl en straalt met dun keramiek en gebogen lijnen een frisse en luchtige sfeer uit die in elke badkamer aansluiting vindt.

Led tweedraads schakelen met Klemko wand inbouw bewegingsmelder

Led tweedraads schakelen met Klemko IB-PIR-WAND inbouw bewegingsmelder

Bespaar op installatietijd door nooit meer een nuldraad te trekken bij het aansluiten van led op een bewegingsmelder. De IB-PIR-WAND inbouw bewegingsmelder van Klemko heeft de unieke eigenschap dat hij led tweedraads kan schakelen.

Besparen in sporthallen met Klemko sensoren

Besparen in sporthallen met Klemko sensoren

In sporthallen blijft vaak onnodig verlichting branden. Verspillend, maar begrijpelijk: men ziet snel een kleedkamer, wc, gang of ballenkast over het hoofd. Klemko sensoren helpen met het verduurzamen door verlichting alleen waar nodig in te schakelen.

Meer comfort met Ideal Standard Connect Freedom

Connect Freedom van Ideal Standard biedt elegante oplossingen voor specifieke wensen thuis en in de gezondheidszorg. De collectie biedt niet alleen extra comfort en design voor de gebruiker, ook het werk van het verplegend personeel wordt eenvoudiger gemaakt.

De AquaBlade® van Ideal Standard op EXPO 2015

De AquaBlade® van Ideal Standard op EXPO 2015

Tijdens EXPO15 demonstreert Ideal Standard het revolutionaire AquaBlade® waterval spoelsysteem. De nieuwe gepatenteerde techniek is geïntegreerd in het Tonic II wandcloset en staat prominent op de stand in een werkend display.

Nieuw: Connect randloos MIVA 70cm wandcloset

Met de succesvolle Connect Freedom collectie geeft Ideal Standard antwoord op sanitaire vraagstukken die de toenemende vergrijzing met zich meebrengt. Ideal Standard blijft zich doorontwikkelen in de zorgsector, ditmaal met het randloos MIVA 70cm wandcloset.

Badkamercollectie Tonic II wint IF Design Award

De nieuwe badkamercollectie Tonic II van Ideal Standard wordt gekenmerkt door een tijdloos en technologisch hoogstaand ontwerp. Enkele kenmerken zoals de geïntegreerde verlichting, vindingrijke opbergruimtes en zuivere lijnen hebben ervoor gezorgd dat Ideal Standard voor de nieuwe Tonic II-collectie een iF Design Award in de wacht heeft gesleept.

Cool body zorg-thermostaten van Ideal Standard

Cool body zorg-thermostaten van Ideal Standard

Voor het inrichten van sanitaire ruimtes in de zorg biedt Ideal Standard een groot aantal passende oplossingen. Ze biedt onder andere een breed programma cool body zorg-thermostaten, toegespitst op veiligheid én hygiëne.

Duurzame sanitaire oplossingen

Met de juiste sanitaire producten kan men heel duurzame oplossingen creëren, stelt Arjan Hilbers, Zorgadviseur bij Ideal Standard. “Die oplossingen beperken zich niet tot waterbesparing. Denk bijvoorbeeld aan randloze toiletten: reiniging met chloor is overbodig en daardoor wordt het oppervlaktewater minder belast.”

Tonic II met innovatieve AquaBlade™ spoeltechniek

Ideal Standard, de specialist in complete badkameroplossingen, heeft de revolutionaire spoeltechnologie AquaBladeTM ontwikkeld. Daarmee gaat Ideal Standard nog een stap verder dan de randloze wc’s, zowel in comfort als in design.