• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Evenementen

Automation 2019: de vakbeurs voor verpakking en logistieke automatisering

Bezoek Technische Unie op 3 en 4 april op Automation 2019: dé vakbeurs voor verpakking en logistieke automatisering.

Maintenance NEXT 2019

Van 9 tot en met 11 april staat Technische Unie op Maintenance NEXT in AHOY Rotterdam. Wij presenteren onze diensten en strategische leveranciers op dé vakbeurs voor industrieel onderhoud. Zien we u daar?

Building Holland 2019

Building Holland 2019

Ruim veertig procent van de CO2-uitstoot in Nederland is afkomstig van gebouwen. Dat móeten we aanpakken. Daarom dienen alle bestaande kantoorgebouwen met een minimale oppervlakte van 100 m2 vanaf 2023 te beschikken over energielabel C. Technische Unie staat van 9 t/m 11 april op Building Holland 2019 om u te helpen bij het behalen van dit label.

Netwerkevent: de Digitale stoommachine en het Magische glas

Dag in dag uit bent u aan het rennen en vliegen. U bent altijd maar bezig invulling te geven aan de wensen van uw klanten terwijl de wereld om u heen razendsnel verandert. De onmogelijkheden van het verleden zijn de mogelijkheden van de toekomst. Wanneer heeft u voor het laatst de kans gezien u hierin te verdiepen? Wanneer heeft u voor het laatst tijd gehad om eens echt van gedachten te wisselen met collega’s uit de markt om te horen hoe zij met de uitdagingen van het heden omgaan?

Kennisevent Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie

Of het nu gaat om productie, verpakking, opslag, vervoer, verkoop; in de voedingsmiddelenindustrie staan voedselveiligheid en voedselkwaliteit altijd voorop. Om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiënisch ontwerpen, microbiologische veiligheid en reinigbaarheid, nodigen we u graag uit voor het Safe Food Factory en Technische Unie kennisevent ‘Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie’.

Wat staat er nog meer op de agenda?