• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Evenementen

Villa Pardoes Week

In de week van 20 t/m 27 september doen wij mee met de Villa Pardoes Week! In deze week schenkt Technische Unie samen met Grundfos € 100,- aan Villa Pardoes bij elke pomp die wordt ingeleverd.

ABB Experience Centre

Graag willen we u uitnodigen om een bezoek te brengen aan de ABB Experience centre op 24 september.

Informatieavond 'Bandbreedte biedt kansen'

Op dinsdag 1 oktober bent u van harte welkom bij de informatieavond ‘Bandbreedte biedt kansen’ van Technische Unie Capelle aan den IJssel.

Informatieavond duurzaamheid

Wilt u objectief, onafhankelijk en deskundig advies over het stap voor stap verduurzamen van woningen en utiliteit?

TU Boot - De Mogelijkmakers

TU Boot

Van 16 oktober tot 27 november 2019 vaart de TU Boot weer naar u toe om u te informeren en inspireren. Voor het eerst doorkruisen we de Nederlandse wateren met de Blue Rhapsody.

Industrie kennisevent: slim produceren

Technische Unie, Lapp en Siemens nodigen u graag uit voor het industrie kennisevent ‘slim produceren’. Bezoek op donderdagavond 24 oktober Technische Unie Gouda en ontdek de unieke oplossingen van Lapp en Siemens voor slim én snel produceren.

Kennisevent Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie

Of het nu gaat om productie, verpakking, opslag, vervoer, verkoop; in de voedingsmiddelenindustrie staan voedselveiligheid en voedselkwaliteit altijd voorop. Om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiënisch ontwerpen, microbiologische veiligheid en reinigbaarheid, nodigen we u graag uit voor het Safe Food Factory en Technische Unie kennisevent ‘Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie’ in de Uitvindfabriek, Breda.

Wat staat er nog meer op de agenda?