• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Evenementen

Installatie Vakbeurs

De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel. Uw rol verandert mee. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg zullen wij u bijpraten. Zo bent u klaar als installateur van de toekomst.

GIRA eNet sessie

Krijgt u wel eens de vraag “Maar kan ik mijn verlichting ook schakelen met een App via mijn tablet/ smartphone? Natuurlijk kan dat! Dinsdag 17 september 2019 organiseren Technische Unie Alkmaar en Gira een presentatie over noviteiten en eNet, het draadloze systeem van Gira. 

Informatieavond duurzaamheid

Wilt u objectief, onafhankelijk en deskundig advies over het stap voor stap verduurzamen van woningen en utiliteit?

Kennisevent Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie

Of het nu gaat om productie, verpakking, opslag, vervoer, verkoop; in de voedingsmiddelenindustrie staan voedselveiligheid en voedselkwaliteit altijd voorop. Om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiënisch ontwerpen, microbiologische veiligheid en reinigbaarheid, nodigen we u graag uit voor het Safe Food Factory en Technische Unie kennisevent ‘Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie’ in de Uitvindfabriek, Breda.

Wat staat er nog meer op de agenda?