• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Assortiment

Verwarming en klimaattechniek bij Technische Unie

Technische Unie levert een compleet assortiment producten voor verwarming en klimaattechniek. Van functioneel tot design en van woningbouw tot utiliteit, voor elke situatie hebben wij het juiste product.

Verwarming & klimaat aanbod

- Warmtepompen, cv-ketels, boilers, geisers, kortom alles voor het opwekken van warmte.
- Radiatoren, convectoren, vloerverwarming, producten die warmte afgeven.
- Het verplaatsen van warmte, zoals een rookgasafvoer of circulatiepompen
- Alle installatiematerialen en onderdelen die u nodig heeft voor montage

Energietransitie en verwarming

Nederland moet steeds minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen, onze verwarming moet duurzamer en de uitstoot minder. Technische Unie helpt U bij deze transitie. In onze webshop kunt u met één druk op de knop de duurzame kenmerken van ieder product bekijken, zoals energiezuinigheid. Ook kunt u de resultaten van uw zoekopdracht vergelijken op duurzaamheidskenmerken. Door in de webshop het filter 'duurzaam' aan te vinken bij uw zoekopdracht, worden alleen duurzame producten getoond.

Duurzaam verwarmen: een persoonlijk advies

Heeft u vragen onze producten en diensten op het gebied van verwarming en klimaattechniek? Neem dan contact op met uw verkoopkantoor. Onze klimaatspecialisten staan voor u klaar met een professioneel advies. Zij staan in direct contact met onze leveranciers en helpen u graag bij de keuze voor het juiste product.

Wat is Lagetemperatuurverwarming (LTV)?

Lagetemperatuurverwarming (LTV) is een manier van het verwarmen van een ruimte waarbij de aanvoertemperatuur maximaal 55 graden Celsius is. Bij een cv-ketel kan dat oplopen tot 80 graden. 

Warmtepompen, alles wat u moet weten

Lees hier alles over warmtepompen. Wat moet u als professionele installateur weten om uw klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren en helpen?