• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Assortiment

Verwarming en klimaattechniek bij Technische Unie

Energietransitie en verwarming

Nederland moet steeds minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen, onze verwarming moet duurzamer en de uitstoot minder. Technische Unie helpt u bij deze transitie. In onze webshop kunt u met één druk op de knop de duurzame kenmerken van ieder product bekijken, zoals energiezuinigheid. Ook kunt u de resultaten van uw zoekopdracht vergelijken op duurzaamheidskenmerken. Door in de webshop het filter 'duurzaam' aan te vinken bij uw zoekopdracht, worden alleen duurzame producten getoond.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn een belangrijke oplossing in de energietransitie. Bijna alle nieuwbouwwoningen krijgen een warmtepomp in plaats van een cv-ketel. En ook in bestaande woningen wordt steeds vaker een hybride warmtepomp naast een cv-ketel geïnstalleerd. Wilt u weten welke warmtepompen Technische Unie verkoopt?

 

Bekijk ons warmtepompen-assortiment

 

Technische Unie en duurzaamheid

Heeft u vragen onze producten en diensten op het gebied van duurzame verwarming en klimaattechniek? Neem dan contact op met uw verkoopkantoor. Ook kunt u op onze website veel informatie vinden over duurzaamheid, duurzame producten, trainingen én duurzame diensten die Technische Unie aanbiedt.

 

Bekijk onze duurzame producten en diensten

Grundfos ALPHA2

De Grundfos ALPHA2 is een compacte circulatiepomp bomvol voordelen, zowel voor u als voor uw klant. 

Van kelder tot dak

Samen met Ubel levert Technische Unie een breed pakket voor W-installaties in de utiliteitsbouw. 

Warmtepompen

Warmtepompen zijn het belangrijkste duurzame alternatief voor de cv-ketel. Warmtepompen kunnen lucht, water of de bodem als bron gebruiken bij de opwekking van duurzame energie.   

Wat is Lagetemperatuurverwarming (LTV)?

Lagetemperatuurverwarming (LTV) is een manier van het verwarmen van een ruimte waarbij de aanvoertemperatuur maximaal 55 graden Celsius is. Bij een cv-ketel kan dat oplopen tot 80 graden. 

Warmtepompen, alles wat u moet weten

Lees hier alles over warmtepompen. Wat moet u als professionele installateur weten om uw klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren en helpen?