• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Assortiment

Sanitair koopt u bij Technische Unie

Van luxe badkamers die voldoen aan de laatste trends tot praktische sanitaire ruimtes: Technische Unie heeft een zeer breed assortiment sanitair. Of u nu zoekt naar luxe badmeubels voor een particuliere badkamer, aangepast sanitair voor mensen met een zorgbehoefte óf een functionele inrichting van sanitaire ruimten in utiliteit, industrie of scholen.

sanitair

Grohe infrarood kranen

Grohe produceert al sinds jaren infrarood kranen. De resultaten zijn comfortabele, touch-free bedienbare, duurzame producten voor jong en oud.

Grohe hoekstopkranen

Een hoekstopkraan nodig om plaatselijk de watertoevoer af te sluiten? Kies voor een Grohe hoekstopkraan, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Kokend water kranen: alles wat u moet weten

Steeds meer mensen vervangen hun waterkoker door een kokend water kraan. Maar hoe werkt zo’n kraan? Welke soorten zijn er allemaal? En hoe installeert u kokend water kranen?

Grohe Grohtherm SmartControl thermostaatkranen

De innovatieve SmartControl technologie van Grohe voor de Grohtherm thermostaatkranen is ontwikkeld om ultiem gebruiksgemak te bieden: met een intuitieve bediening kan het watervolume worden geselecteerd, gestopt en gepauzeerd. 

Grohe Grohterm 2000 thermostaatkranen

Het opvallende design en de laatste Grohe-technologieën van de Grohtherm 2000 thermostaatkranen staan garant voor nog meer veiligheid, gemak en waterbesparing.

Noviteiten ISH 2019

De meest complete beurs op het gebied van sanitair, verwarming en klimaattechniek is natuurlijk ISH in Frankfurt am Main. Technische Unie was aanwezig op ISH 2019 en bespreekt in 15 korte video’s de meest opvallende trends en ontwikkelingen.

DuoFresh

Stank hoeft niet te stinken. Op het toilet, althans. Want wie kiest voor Geberit DuoFresh, kiest voor een toiletsysteem dat stank direct vanuit de toiletpot verwijdert.

Grohe Sense Guard

De Grohe Sense Guard voorkomt waterschade door automatisch de watertoevoer af te sluiten bij lekkage. Lees hier hoe dat werkt.