• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Assortiment

Sanitair koopt u bij Technische Unie

Van luxe badkamers die voldoen aan de laatste trends tot praktische sanitaire ruimtes: Technische Unie heeft een zeer breed assortiment sanitair. Of u nu zoekt naar luxe badmeubels voor een particuliere badkamer, aangepast sanitair voor mensen met een zorgbehoefte óf een functionele inrichting van sanitaire ruimten in utiliteit, industrie of scholen.

sanitair

Wavin PVC, PP en PE

Wavin PVC, PP en PE voor binnenriolering zonder geluiddemping.

Wavin binnenriolering

Altijd het juiste niveau van geluidsreductie met het topklasse aanbod binnenriolering van Wavin.

Ontdek de veelzijdige wereld van GROHE douches

Het douche-assortiment van GROHE is veelzijdig. Van handdouches en douchesets tot douchesystemen en luxe inbouwdouches; GROHE heeft het. GROHE douches combineren een bekroond ontwerp met de nieuwste technologie en eersteklas materialen.

Ontdek de innovatieve GROHE SmartControl douches

GROHE heeft met de doucheserie SmartControl een nieuwe dimensie toegevoegd aan comfortabel douchen, zeker na de uitbreiding met de inbouwmogelijkheden.

Creëer eenvoudig een moderne inbouwdouche met Rapido Smartbox

GROHE biedt een scala aan opbouwdelen voor het creëren van een moderne inbouwdouche. Of u nu kiest voor een SmartControl opbouwdeel, een thermostatisch opbouwdeel of een eengreepsmengkraan, u heeft maar 1 inbouwbox nodig: de Rapido Smartbox.

Complete badkamer in Hard Graphite met Grohe Colors

Het nieuwe GROHE Colors assortiment bestaat uit een uitgebreid aanbod aan producten voor wastafel, douche, bad en toilet met bijbehorende accessoires. Dit aanbod is verkrijgbaar in tien verschillende afwerkingen om aan ieders voorkeur te voldoen.

Complete badkamer in SuperSteel met Grohe Colors

Het nieuwe GROHE Colors assortiment bestaat uit een uitgebreid aanbod aan producten voor wastafel, douche, bad en toilet met bijbehorende accessoires. Dit aanbod is verkrijgbaar in tien verschillende afwerkingen om aan ieders voorkeur te voldoen.

Onze toekomst is nat

Hoosbuien en extreme wateroverlast nemen toe in Nederland. Om de grote hoeveelheden regenwater in Nederland aan te kunnen zijn er meerdere oplossingen mogelijk. Wij hebben de totaaloplossingen voor u op een rij gezet.

Grohe kranen kopen? Grohe kranen altijd op voorraad

Zoekt u GROHE kranen? Technische Unie biedt u ruime keuze. Grohe kranen voor de keuken, badkamer of het toilet vindt u bij ons. Kranen in alle soorten en maten. Een Grohe kraan schaft u aan bij Technische Unie! Vandaag besteld, morgen in huis.

Geberit DuoFresh

Geberit DuoFresh haalt onaangename geuren direct uit de toiletpot. De bijbehorende koolstoffilter, een inschuifeenheid voor Geberit DuoFresh Sticks én oriëntatielicht zijn vlot toegankelijk ondergebracht achter de bedieningsplaat.

Grohe infrarood kranen

Grohe produceert al sinds jaren infrarood kranen. De resultaten zijn comfortabele, touch-free bedienbare, duurzame producten voor jong en oud.

Grohe hoekstopkranen

Een hoekstopkraan nodig om plaatselijk de watertoevoer af te sluiten? Kies voor een Grohe hoekstopkraan, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Kokend water kranen: alles wat u moet weten

Steeds meer mensen vervangen hun waterkoker door een kokend water kraan. Maar hoe werkt zo’n kraan? Welke soorten zijn er allemaal? En hoe installeert u kokend water kranen?

Grohe Grohtherm SmartControl thermostaatkranen

De innovatieve SmartControl technologie van Grohe voor de Grohtherm thermostaatkranen is ontwikkeld om ultiem gebruiksgemak te bieden: met een intuitieve bediening kan het watervolume worden geselecteerd, gestopt en gepauzeerd. 

Grohe Grohterm 2000 thermostaatkranen

Het opvallende design en de laatste Grohe-technologieën van de Grohtherm 2000 thermostaatkranen staan garant voor nog meer veiligheid, gemak en waterbesparing.

Noviteiten ISH 2019

De meest complete beurs op het gebied van sanitair, verwarming en klimaattechniek is natuurlijk ISH in Frankfurt am Main. Technische Unie was aanwezig op ISH 2019 en bespreekt in 15 korte video’s de meest opvallende trends en ontwikkelingen.

Grohe Sense Guard

De Grohe Sense Guard voorkomt waterschade door automatisch de watertoevoer af te sluiten bij lekkage. Lees hier hoe dat werkt.

Grohe Eurosmart kranen voor badkamer en keuken

Grohe Eurosmart is in Nederland de best verkochte serie badkamer- en keukenkranen. Wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen Grohe Eurosmart kranen verkocht, mede door de combinatie van gebruiksgemak, kwaliteit, design en vernieuwende technologie.