• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Assortiment

Sanitair koopt u bij Technische Unie

Van luxe badkamers die voldoen aan de laatste trends tot praktische sanitaire ruimtes: Technische Unie heeft een zeer breed assortiment sanitair. Of u nu zoekt naar luxe badmeubels voor een particuliere badkamer, aangepast sanitair voor mensen met een zorgbehoefte óf een functionele inrichting van sanitaire ruimten in utiliteit, industrie of scholen.

sanitair

Onze toekomst is nat

Hoosbuien en extreme wateroverlast nemen toe in Nederland. Om de grote hoeveelheden regenwater in Nederland aan te kunnen zijn er meerdere oplossingen mogelijk. Wij hebben de totaaloplossingen voor u op een rij gezet.

Grohe kranen kopen? Grohe kranen altijd op voorraad

Zoekt u GROHE kranen? Technische Unie biedt u ruime keuze. Grohe kranen voor de keuken, badkamer of het toilet vindt u bij ons. Kranen in alle soorten en maten. Een Grohe kraan schaft u aan bij Technische Unie! Vandaag besteld, morgen in huis.

DuoFresh

Het stankvrije toilet.

Kokend water kranen: alles wat u moet weten

Steeds meer mensen vervangen hun waterkoker door een kokend water kraan. Maar hoe werkt zo’n kraan? Welke soorten zijn er allemaal? En hoe installeert u kokend water kranen?

Noviteiten ISH 2019

De meest complete beurs op het gebied van sanitair, verwarming en klimaattechniek is natuurlijk ISH in Frankfurt am Main. Technische Unie was aanwezig op ISH 2019 en bespreekt in 15 korte video’s de meest opvallende trends en ontwikkelingen.

Grohe Sense Guard

De Grohe Sense Guard voorkomt waterschade door automatisch de watertoevoer af te sluiten bij lekkage. Lees hier hoe dat werkt.

Grohe Eurosmart kranen voor badkamer en keuken

Grohe Eurosmart is in Nederland de best verkochte serie badkamer- en keukenkranen. Wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen Grohe Eurosmart kranen verkocht, mede door de combinatie van gebruiksgemak, kwaliteit, design en vernieuwende technologie.