• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Assortiment

Elektrotechniek bij Technische Unie

Van elektrotechnische installatiematerialen tot Verlichting, van datacommunicatie tot beveiliging: Technische Unie heeft het in huis. Ons assortiment elektrotechniek is zeer groot. Ook voor industriële toepassing leveren wij een brede range aan producten en fabricaten.

meterkasten, schakelkasten, groepenkasten

zonnepanelen en pv panelen

OEM of MRO, Technische Unie is uw partner in de industrie

Wat zijn zonnepanelen?

Zonnepanelen: als installateur heeft u er vast en zeker over gehoord. Maar wat is het eigenlijk? En hoe legt u op een eenvoudige manier aan (potentiële) klanten uit wat een zonnepaneel is? U leest het hier.

Laadpalen en de installateur

Elektrische en hybride auto’s zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Op dit moment zijn er ruim 200.000 elektrische voertuigen geregistreerd in ons land: voor elektrische auto’s, maar ook e-bikes en elektrische (snor)fietsen.

Erkend zonnepanelen-installateur? Zo wordt u dat!

Zonnepanelen zijn sterk in opkomst. De Nederlandse zonnepanelenmarkt groeit zelfs twee keer zo hard als de wereldwijde markt. In 2018 lag er voor maar liefst 4,2 GWP aan zonnepanelen op Nederlandse daken.

Hoe beheers je vlambooggevaar?

Vlambooggevaar wordt vaak onderschat. Bij werken aan elektrische installaties denken we meestal aan risico’s van een elektrische schok.

Wat is OEM en wat is MRO?

MRO en OEM zijn afkortingen die in de industrie veel gebruikt worden. Lees hier wat het betekent en wat het verschil is.

De industriespecialist op het gebied van assortiment én kennis

Met een assortiment van ruim 1,5 miljoen artikelen, gekwalificeerde industriespecialisten en specifieke logistieke oplossingen als 2bin, spoedleveringen, vending solutions en kitting, zijn wij uw partner in de industrie.