• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Assortiment

Elektrotechniek bij Technische Unie

Van elektrotechnische installatiematerialen tot Verlichting, van datacommunicatie tot beveiliging: Technische Unie heeft het in huis. Ons assortiment elektrotechniek is zeer groot. Ook voor industriële toepassing leveren wij een brede range aan producten en fabricaten.

zonnepanelen en pv panelen

meterkasten, schakelkasten, groepenkasten

OEM of MRO, Technische Unie is uw partner in de industrie

Laadpalen en de installateur

Elektrische en hybride auto’s zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Al deze innovatie vraagt om kennis van eMobility bij de installateur en een professionele installatie van laadpalen. 

 

Zonne-energie

Zonne-energie is een belangrijke bron om duurzame energie op te wekken. Zonnepanelen zijn de bekendste oplossing. Maar ook zonnecollectoren, zonneboilers, PVT-panelen en omvormers hebben met zonnestroom te maken.

Laadpalen op uw parkeerterrein: wat betekent dat voor u?

Heeft u meer dan tien parkeerplaatsen bij uw bedrijf? Dan bent ook u verplicht om minimaal één laadpaal te installeren. Het is dan belangrijk dat u nadenkt over verschillende punten. Zoals het vermogen van de laadpaal.

Wat zijn zonnepanelen?

Zonnepanelen: als installateur heeft u er vast en zeker over gehoord. Maar wat is het eigenlijk? En hoe legt u op een eenvoudige manier aan (potentiële) klanten uit wat een zonnepaneel is? U leest het hier.

Hoe beheers je vlambooggevaar?

Vlambooggevaar wordt vaak onderschat. Bij werken aan elektrische installaties denken we meestal aan risico’s van een elektrische schok.

De industriespecialist op het gebied van assortiment én kennis

Met een assortiment van ruim 1,5 miljoen artikelen, gekwalificeerde industriespecialisten en specifieke logistieke oplossingen als 2bin, spoedleveringen, vending solutions en kitting, zijn wij uw partner in de industrie.

Wat is OEM en wat is MRO?

MRO en OEM zijn afkortingen die in de industrie veel gebruikt worden. Lees hier wat het betekent en wat het verschil is.