• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Lees meer over: social media

Meest recent

5.000 LinkedIn-volgers voor Technische Unie Industrie

De LinkedIn-pagina van Technische Unie Industrie heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De vijfduizendste volger sloot zich vandaag aan. Een sterk inhoudelijk verhaal, informatie door en voor specialisten, en een dagelijkse berichtgeving, zorgen voor een sterke groei.

Dit zijn de installatie influencers van 2019

Ze prijzen geen make-up, mode of luxe artikelen aan, toch zijn er ook in de installatietechniek social influencers actief. Ze delen de nieuwste installatietrends, duiden het belangrijkste installatienieuws en geven op een moderne manier invulling aan het installatievak.

Online marketing voor installatiebedrijven – Social Media

Social media is dé manier om online onder de aandacht te komen van uw doelgroep. Via bijvoorbeeld Facebook, Instagram en YouTube laat u zien waar uw bedrijf voor staat en welke projecten u hebt opgeleverd. In dit artikel ontdekt u hoe uw bedrijf social media succesvol kan inzetten.

Nieuw: LinkedIn showcasepagina’s voor industrie en Thuiscomfort

Linkedin Showcase Technische Unie

Via social media houdt Technische Unie u dagelijks op de hoogte over ontwikkelingen – binnen en buiten onze organisatie. Onlangs hebben wij op LinkedIn twee showcasepagina’s ingericht voor industriële klanten en Thuiscomfort-partners waarmee u nieuws volgt over deze specifieke onderwerpen.

Meest gelezen