• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Lees meer over: luchtgordijn

Meest recent

Frico luchtgordijn voor efficiënte afscherming met laag energieverbruik

Werken in de buurt van een industriële deur wordt vaak geassocieerd met een koude en tochtige werkomgeving. Luchtgordijnen van Frico verbeteren aanzienlijk deze industriële omgevingen. Daarnaast zijn luchtgordijnen ook een winstgevende investering: Hoe groter de deur, hoe groter het energieverlies en hoe hoger de kostenbesparing door een luchtgordijn zal zijn.

FLOWAIR ELiS T luchtgordijn

FLOWAIR is specialist in het leveren van complete, innovatieve, unieke verwarming en ventilatie-oplossingen voor bedrijfsruimten. Maak nu kennis met de FLOWAIR Basic Line luchtgordijnen ELiS T.

FLOWAIR ELiS T luchtgordijn: een frisse toevoeging aan bedrijfsruimten

Als specialist in verwarming en ventilatie-oplossingen voor bedrijfsruimten introduceert FLOWAIR een nieuw luchtgordijn. De ELiS T is goed toe te passen in zowel representatieve als industriële ruimtes. Dit moderne en zuinige luchtgordijn is direct te bestellen!

FLOWAIR ELiS DUO: luchtgordijn en luchtverwarmer ineen

FLOWAIR ELiS DUO

FLOWAIR is specialist in het leveren van complete, innovatieve, unieke verwarming en ventilatie-oplossingen voor bedrijfsruimten. Maak nu kennis met het FLOWAIR luchtgordijn met luchtverwarmer ELiS DUO.

Meest gelezen