• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Lees meer over: kokendwaterkraan

Meest recent

Gekoeld en bruisend water uit de kraan?

Combineer de Quooker-kraan met een Quooker CUBE om op elk moment te genieten van gekoeld en bruisend water. Dat bespaart weer een extra tochtje naar de supermarkt!

Quooker COMBI meest zuinige warmwater voorziening in de keuken

Het is in Nederland bij bijna iedereen wel bekend dat je met een Quooker beschikt over direct 100˚C kokend water. Minder bekend is dat het Quooker COMBI-reservoir ook zorgt voor warm water in de keuken.

Quooker CUBE: de kraan die alles kan

De nieuwste innovatie van Quooker is de CUBE. Deze geeft naast koud, warm en kokend water, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu; plastic waterflessen zijn niet langer nodig.

Quooker Flex product van het jaar

Quooker Flex wint Dutch Design Award

De Quooker Flex won op 4 november de Dutch Design Award voor beste product van het jaar. De Dutch Design Awards zijn onderdeel van de Dutch Design Week in Eindhoven. Zo'n award geldt als de belangrijkste ontwerpprijs in Nederland.

Kokendwaterkraan GROHE Red vernieuwd

Grohe Red

De kraan is opvallend slanker geworden, heeft nu een oplichtende LED-ring voor de activatie van de kokendheet waterstroom en tevens een pan vul functie. Bovendien is de Duo variant nu leverbaar met L-, C- en U-uitloop, de Mono met L- en C-uitloop.

Meest gelezen