• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Alle trainingen

NEN-EN-IEC 60204-1 Elektrische uitrusting van machines

U bouwt, modificeert, renoveert of inspecteert machines. Bij het inrichten van de elektrische uitrusting van machines heeft u te maken met de norm NEN-EN-IEC 60204-1. In deze training leert u de wettelijke eisen aan elektrische veiligheid en de relatie van deze norm met andere normen.

Trainingen

Er vinden continu veranderingen plaats in uw vakgebied. Systemen, richtlijnen of installaties vernieuwen. Om vakwerk te blijven leveren is het belangrijk dat u uw kennis en vaardigheden op peil houdt. Bij Technische Unie bent u hiervoor in goede handen.

Zonnepanelen Module 1: Basiskennis

PV Module 1: Basiskennis PV

Overweegt u om zonnepanelen te installeren of heeft u al enige ervaring, maar nog niet de theoretische basis? In deze cursus leert u de basisprincipes van zonne-energiesystemen kennen. Van verschillende soorten zonnepanelen en omvormers tot montagemateriaal. Naast een flinke dosis basiskennis komt in deze cursus ook al een stukje van de praktijk aan bod omdat de verschillende producten aanwezig zijn.

Basistraining KNX systeemopleiding

Basistraining KNX systeemopleiding

In de 3-daagse basistraining KNX leert u hoe elektrotechnische installaties met aansluiting op een KNX-bussysteem worden ontworpen en in gebruik genomen. Na het afronden van de basistraining ontvangt u een certificaat van deelname. Deze basistraining is voldoende voor monteurs of servicemonteurs om aan een KNX installatie te werken.